Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje u četvrtfinalu Kupa BiH

Nadoknadili zaostatak od jednog gola protiv Drine

Sloga Gornji Vakuf - Uskoplje u četvrtfinalu Kupa BiH

Rukometaši Sloge Gornji Vakuf - Uskoplje plasirali su se u četvrtfinale Kupa BiH. 

Oni su večeras na domaćem parketu porazili RK Drina sa 34:23 te su na taj način nadoknadili gol minusa iz prvog meča (31:30 za Drinu).

Kod domaćih Sedžad Abdurahmanović je postigao devet golova, dok je Amer Dedić postigao osam. S druge strane, u redovima poraženog tima, Miljan Vukojčić je imao sedam golova, a Mišo Spasojević pet.

Osim Sloge, večeras su se do sada dalje plasirale i ekipe Vogošće koja je porazila Slaviju u revanšu sa 32:22, Gračanice koja je pobijedila Slobodu 28:24, Bosne koja je deklasirala Derventu sa 39:25, Borca, koji je izgubio od Konjuha, ali je prošao dalje.

Treba reći i to da je susret Zrinjski - Maglaj odgođen za januar mjesec, a susreti Izviđača i Leotara igrat će se naknadno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi