Što ti je život: Klub kojem je donio slavu bh. rukometnu ikonu 'oborio' na kladionici

Nije imao sreće Tahirović, ostao je jedan par, ali...

Što ti je život: Klub kojem je donio slavu bh. rukometnu ikonu 'oborio' na kladionici

S. Mlaćo

Nekadašnji golman naše reprezentacije Enid Tahirović nakon bogate karijere u Njemčkoj trenutno uživa u zasluženoj sportskoj penziji.

Tahirović je bio jedan od najboljih golmana u Bundesligi, a karijeru je završio 2012. godine u Hamburgu. Prethodno je branio za Goppingen, gdje je osvajao trofeje, te ostao upamćen kao legenda kluba.

Ipak, Goppingen danas nije bio sretan Tahiroviću. Naime, on se na facebooku 'pohvalio' kladioničarskim listićem koje je na kraju bio gubitan samo zbog tog kluba.

Tahirović je 'skinuo' Juventus, Flensburg, Dortmund, Barcelonu, Man. United, Arsenal, te druge no gubitka ga je koštao upravo Goppingen koji je na svom terenu poražen od Melsungena. Prognozirao je idol bh. navijača 'keca, a na kraju je završilo 27:30.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Tako je to u životu...

Top Komentari

casimiro
kako samo glup i morbidan naslov!ovo veze sa mozgom nema!
6 0
Benjamingst
Otkad je kaladionica sportska disciplina? SS ba sta god bilo postave.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi