Večeras igramo premijerni meč na Euru

Šuman odabrao 16 igrača za Norvešku

12

Komentari (12)

realista1982
Sad ce nasi strucnjaci pljuvati nase igrace, a svaki igra u svojim patikama, sa dresa otpadaju konci itd... Otisli smo gore jedva, ma sta pricati uopste osim svaka njima cast! Ps:Norvezani ce se prosetati ovim prvenstvom.
United_HZ
Sretno momci, mi smo uz vas, srce na teren i doći će dobar rezultat
Haresolina
Uspjeh za istoriju je već napravljen. A sada slijedi pobjeda i nagrada za najbolju generaciju koju smo ikada imali. Pozdrav iz rukometne Tuzle
Skandi
Za koga navijati, Bosna jedna al nije jedina, a u Norveskoj zivim 26 godina. Ipak naprijed BOSNO!
Adi_19
Tesko. Ali dati maximum pa vam niko nece ni A reci. Moglo bi se desiti da ova grupa da 2 polufinalista.
pero98
Da, to si u pravu, mogli bi u polufinale.
re_aL7
Nek' je nama Bog na pomoći...
Bhf111
Haajmo Bosnooo. Idemoo odigrati srcem pa kakoo bude
TIGAR
sretno momciii
jugjejedan
hasetz upravu si,samo se pokazati da možemo
hasetz
Igramo bez imalo pritiska, nemamo šta izgubit, idemo se nadigravati i uživati u ovom trenutku, a ako se Burić razbrani sve je moguće, ipak je u rukometu, golman pola ekipe! NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!
pitar1946
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.