Šumelj: Sve osim pobjede za nas bih bio neuspjeh

Golmanica popularnih Labudica za SportSport.ba

Šumelj: Sve osim pobjede za nas bih bio neuspjeh

E. Dindić

Rukometašice Jedinstvo AtlasRelaxa u okviru 18.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometašice na svom parketu dočekaće ekipu Neretve iz Jablanice. 

Labudice su neporažene od kraja novembra prošle godine, pa je očekivano da u srazu sa Neretvom očekuju novu pobjedu.

Jedna od najboljih rukometašica Jedinstva je golmanica Martina Šumelj, koja je za portal SportSport.ba podijelila očekivanja od sutrašnjeg susreta, ali i istakla da sve osim pobjede popularnih Labudica smatrala bih neuspjehom.

"Poslije zaista teške utakmice u Dubici, gdje smo upisali važna tri boda dolazi nam ekipa Neretve u Mejdan. Iako se nalaze u samom dnu tablice, ne trebamo se opuštati. Smatram da će ova utakmica dobro poslužiti rukometašicama koje imaju manju minutažu, da se pokažu treneru da se ozbiljno može računati na njih. Ne očekujem ništa drugo do pobjede, i smatram da je ovo priprema za veoma važnu Kup utakmicu u srijedu protiv Goražda", završila je Šumelj.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Podsjetimo utakmica Jedinstvo AtlasRelax - Neretva na rasporedu je sutra od 15:00 h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi