15

Komentari (15)

HusoNKZ
Eto vam sad da smo pobijedili svedsku sam bi i mi bili u finalu al mi izgubimo uvijek 50 razlike
BH123
Francuska je ekipa koja ne igra previše atraktivan i lijep rukomet ali ima fantastične pojedince i ogromnu širinu na klupi. Druga postava igra za najjače klubove u Evropi. Nisu tim koji igra na zajedništvo već na kvalitet pojedinca. S druge strane Švedska i Španija su pokazale sasvim suprotno. Svi igraju kao jedan i dobar protok lopte uvijek postoji. Osim toga golmani francuske reprezentacije u zadnja 2 meča,a pogotovo večeras. Zajedno samo 4 odbrane što je katastrofalno za ovaj nivo. Po mom mišljenju apsolutno zasluženo finale. Žao mi je što Island nije stigao do polufinala po svemu pokazanom su zaslužili.
vence
Msm da vecerasnjom igrom Svedjani nemaju sanse protiv Spanije. Sreca im je sto Francuzi nisu imali golmana vcrs
adis_D11
Gdje je omejer? HahahHh
vence
Jbjga.. Ne znam.. Sin8c ga bilo nije :D i golman im imao 4 odbrane.. Malo za jednu polufinalnu utakmicu, a Palicka 13 il 14..eto odakle razlika
Gr0hot
znaci mi da smo ih pobjedili u grupama, mi bi sada bili prvaci?!:))
PlavoBijeli1921
Šteta drug,bili smo blizu
Gr0hot
Nikad blize jbg
Eno30
Bravo za Swede neka ste izbacili cigane Francuze i da hocete i ove Spance da pobjedite u finalu
bahlje
Stručnjaci poslije našeg ispadanja prozivali Obrvana , a protivnici iz naše grupe će biti prvaci i viceprvaci Evropskog prvenstva...
karlhajncbrazzzo
Ne pravi se lud, on da vrijedi vodio bi Hrvatsku. Nego ni Češku nismo dobili, zaboravljamo to.
bahlje
Stručnjak provjeri gdje igraju igrači Češke , a gdje BiH i onda se javi ...
SARAJEVO_DO_GROBA_1946
Bravo ŠveĐani nek ste izbacili fhancuske pedevhe
PlavoBijeli1921
Stani malo,čitav tekst pišete kako je Švedska prošla u finale i onda na kraju teksta napišete rezultat: Švedska-Francuska 33:34? Ko je tu lud?
Kiss
Rojak fino ti piše na početku teksta,a ti vidi jel do tebe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti