Toromanović se oprašta od dresa BiH: Rezultat nije baš realan

Reprezentativac BiH nakon poraza

Toromanović se oprašta od dresa BiH: Rezultat nije baš realan

Rukometna reprezentacija BiH je odigrala svoj posljednji meč na Evropskom prvenstvu.

Izabranici Bilala Šumana su večeras u Trondheimu poraženi i od favorizovane selekcije Francuske, što im je bio treći poraz u nizu, a konačan rezultat susreta glasio je 31:23 u korist Trikolora.

Nakon meča svoj komentar dao je Muhamed Toromanović. Na početku potvrdio je ono što je već najavio, a to je da se oprašta od dresa BiH.

"Tako sam odlučio, svijet ostaje na mlađima. Reprezentacija neće trpjeti, ima tu kvalitetnih igrača poput Vranješa i Burića, a može uletiti i Hadžiomerović. Opet će to biti na vrhunskom nivou", kazao je Toromanović, pa se osvrnuo na samu utakmicu:

"Nismo baš trebali izgubiti s ovolikom razlikom, pogotovo jer smo bili dobri u prvom poluvremenu. U drugom ne znam šta se desilo. Izgubili smo veliki broj lopti, dali su nam potom veliki broj golova, što po meni nije realno stanje. Ipak, Francuzi su Francuzi. U prve dvije utakmice imali su loš dan, ali danas su pokazali ko su u svijetu rukometa."

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

Na tome nije stao.

"Dobili smo jednu ogromnu školu sa ovim Evropskim prvenstvom, nadam se da će buduće generacije imati puno veće šanse da budu učesnici ovih takmičenja", poručio je Toromanović.

Top Komentari

Rajvosa2019
Hvala jarane i sve najbolje
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi