Šuman: Puno grešaka u nastavku, Panić: Ponavljamo se iz dana u dan

Novi poraz rukometaša

Šuman: Puno grešaka u nastavku, Panić: Ponavljamo se iz dana u dan

E. Škorić

Selektor BiH Bilal Šuman kratko je dao izjavu za BHT nakon poraza od Francuske.

Rukometaši BiH poraženi su s 31:23 prije svega zahvaljujući lošoj partiji i brojnim greškama u drugom dijelu.

"Ne znam koliko je golova iz kontri, polukontri Francuska dala, ali bilo ih je puno. Funkcionisalo je u prvom poluvremenu, ali u drugom smo imali dosta grešaka. Bilo je i mnogo promašaja u nastavku. Probali smo da smanjimo razliku, ali nismo uspjeli. S ovoliko tehničkih grešaka, Francuska je zasluženo pobijedila", rekao je Šuman.

Kratko je o meču govorio i Marko Panić, danas naš najbolji strijelac.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Opet se ponavljamo iz dana u dan, već treću utakmicu. Analizirali smo dobro protivnika, ali smo opet krenuli neke nedogovorene i neisplanirane stvari. I kada su se odvojili u 45. minuti na pet golova, teško je jednu takvu Francusku sustići. Igrali smo rasterećeno, ali protiv jedne velike rukometne sile", kazao je Panić.

Top Komentari

BaboBih
No sikiriki, sa kakvim ste cudom otisli, kad sam vidio grupu nisam ni ocekivao nekih bodova iskren da budem. Ipak igraci su se borili i vecinom utakmica sasvim sam zadovoljan. Svaki gol mi moramo naj tezim putem i da se bas napravi akcija. Tehnicke greske nas naj vise kostaju. Da ce mo sutra dobiti brze igrace i moci igrati kontru to sumnjam ali mozemo raditi na tome da smanji tehnicke greske na pola i bit ce dobro. Ali prije svega mora se rijesiti situacija sa savezom, da se zna ko sta radi, i da one naj jednostavnije stvari nisu problem. Ko sto je to bilo sa dresovima, prevozom itd.. pa polako graditi i obezbjediti da se igracima ponude dosta bolji uslovi, kako u reprezentaciji tako i u domacem prvenstvu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti