U Gračanici nisu birali sredstva da zaustave Čičkušića: "Vuci ga, u rebra ga, a ako to ne upali..."

Svejedno je zabio 18 golova

U Gračanici nisu birali sredstva da zaustave Čičkušića: "Vuci ga, u rebra ga, a ako to ne upali..."

E. Škorić

U Gračanici su imali poseban plan da zaustave protivničkog igrača.

Pretpostavlja se da je "poruka upozorenja" ostavljena na zidu prije derbija Gračanice i Maglaja, kada su domaći upozoravali na Benjmanina Čičkušića, jednog od najefikasnijih igrača Premijer lige.

Osoba koja je objavila ovaj video zapis na društvenoj mreži Instagram smatra da je to vjerovatno napravio trener Gračanice ili neko od njegovih pomoćnika.

"Pazi Čičkušić!!!! Važan savjet ako krene u napad: 1. Vuci ga. 2. U rebra ga. 3. Ako ova 2 ne upale zaguram mu prst u pakaš!!!"", piše u poruci.

No, nije pomoglo, budući da je Čičkušić postigao 18 golova u 29:28 pobjedi Maglajlija u Gračanici prije sedam-osam dana.

"Poslije deset ne brojim", rekao je uz smijeh Čičkušić nakon što je postigao 18 golova u Gračanici.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

View this post on Instagram

Bitno je imati plan u odbrani

A post shared by Denis Hadzic (@denis.in.solo) on

Top Komentari

dinas
Jel ovaj momak u reprezentaciji?
2 0
bahlje
Koja glupost , utakmica igrana prije 10 dana u Maglaju , a za vikend se igralo u Gračanici protiv Slobode , i da je napisao trener prosto je nemoguće da to 10 dana stoji u svlačionici jer kroz iste svaki dan prodefiluje na stotine osoba, očito da se neko zeza ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti