Doborac: Sami smo krivi, čestitam Maglaju
Video: E. Oštraković

Trener Gračanice

Doborac: Sami smo krivi, čestitam Maglaju

Meč 14. kola Premijer lige BiH između Maglaja i Gračanice donio je sjajnu rukometnu predstavu.

Publika je u Maglaju mogla uživati u zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici u kojoj su na kraju više razloga za slavlje imali upravo domaći, koji su na krilima Benjamina Čičkušića slavili sa 29:28.

Maglaju je po završetku utakmice na pobjedi čestitao trener gostiju Damir Doborac.

"Utakmica je bila, rekli bismo, prava muška sa obje strane, s puno prekida, kontakta... Na kraju nismo uspjeli da pobijedimo i mogu samo da čestitam ekipi Maglaja i navijačima obje ekipe koji su napravili sjajnu atmosferu. Mi smo imali utakmicu u svojim rukama, sopstvenim greškama je nismo uspjeli da privedemo kraju na pravi način", kazao je Damir Doborac, dodavši:

"Preostala nam je još jedna utakmica, dat ćemo sve od sebe kako bismo pobijedili i na pauzu otišlo s pobjedom."

Prokomentarisao je i sjajan nastup Čičkušića.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Bio je raspoložen i ujedno je najzaslužniji za pobjedu Maglaja, ali na nivou su bili i ostali. Mi na trenutke nismo i to nas je koštalo. Na kraju je pobijedila ekipa koja je više željela pobjedu", poručio je trener Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi