Unčanin bivši, RK Vogošća ima novog trenera

Nakon loših rezultata

Unčanin bivši, RK Vogošća ima novog trenera

Serija loših rezultata rezultirala je smjenom trenera u RK Vogošća Poljine Hills.

Uoči sezone Vogošćani su vjerovali da se mogu upustiti u borbu za titulu, ali danas, poslije pet utakmica, ovaj se klub nalazi tek na 14. poziciji u prvenstvu Bosne i Hercegovine. 

Posljednji poraz od Borca (25:14) presudio je dosadašnjem treneru Bojanu Unčaninu, a za njegovim nasljednikom u Vogošći nisu dugo tragali, jer je već jučer trening vodio Edhem Sirćo.

Sirćo se u bh. prvenstvu pokazao kao vrlo kvalitetan trener, u prethodne dvije sezone je trenirao visočku Bosnu, a u Vogošći vjeruju da će njegovim imenovanjem stvari krenuti nabolje.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Uskoro se očekuje da iz RK Vogošća i zvanično potvrde ovu informaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi