Vogošća gostuje Konjuhu: "Čeka nas naporan period..."
U Vogošći očekuju prvi gostujući trijumf

Treće gostovanje sezone

Vogošća gostuje Konjuhu: "Čeka nas naporan period..."

Rukometaši Vogošće nakon pobjede nad Maglajem idu na treće gostovanje ove sezone. Utakmica sedmog kola PL BiH se igra u Živinicama u subotu sa početkom u 19,00 sati.

Predsjednik Upravnog odbora RK Vogošća Poljine Hills Fetah Kadrić kazao je da Rukometni klub Konjuh respektuje i da se radi o dobrim sportskim prijateljima.

"Što se tiče ekipe Konjuha, uvijek su nezgodan protivnik a posebno na domaćem terenu. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja je do sada mnogima pomrsila račune. Mi smo spremni i dat ćemo svoj maksimum da utakmicu završimo u svoju korist. Čeka nas naporan period u kojem ćemo odigrati tri prvenstvene, te dvije utakmice Challenge Cupa. Naša ekipa je svjesna napora koji ih očekuje i nadamo se da će naše igrače zaobići povrede jer u ovakvom tempu igranja utakmica svaki igrač je bitan“, kazao je Kadrić.

Selvedin Omahić lijevi bek Vogošće je optimista.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Protiv Konjuha tražimo svoju prvu pobjedu u gostima. U dosadašnjem dijelu smo izgubili bodove u Gračanici i Banja Luci, svakako dva veoma teška gostovanja, ali ovaj put ćemo se potruditi da se vratimo kući s tri boda. Imamo težak raspored u narednih 20 dana, gdje igramo svaka tri dana, ekipa trenira punom parom i nastojimo da popravimo stvari koje nisu funkcionisale“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti