Vogošća susretom protiv Konjuha počinje borbu za prvaka

Počinje doigravanje za prvaka BiH u rukometu

Vogošća susretom protiv Konjuha počinje borbu za prvaka

D. Rakanović

Rukometaši Vogošće Poljine Hills sutrašnjim susretom protiv Konjuha otvaraju nastup u završnici takmičenja za prvaka Bosne i Hercegovine.

Odlična igra vogošćanskog kluba i dominacija tokom ovogodišnje Premijer lige pokazuju da ambicije za osvajanje titule nisu bez osnova.

Prvi protivnik je ekipa Konjuha koja je u posljednjem kolu osigurala treću poziciju i plasman u doigravanje.

Taj meč se igra u srijedu od 20 sati, a već u subotu u istom terminu Vogošća PH dočekuje aktuelnog šampiona, Izviđač iz Ljubuškog.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Uz podršku sa tribina Vogošćani su već pobjeđivali obe ekipe i sigurno je da bi trijumf u ovim utakmicama bio veliki korak ka šampionskoj tituli ", saopšteno je iz RK Vogošća Poljine Hills.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije