"Željeli smo mijenjati Duvnjaka, ali nas nije čuo od buke u dvorani"
EPA

Selektor Hrvatske Lino Červar

"Željeli smo mijenjati Duvnjaka, ali nas nije čuo od buke u dvorani"

E. Ganibegović

Hrvatska rukometna reprezentacija savladala je Srbiju sa 32:22 u meču prvog kola grupe A Evropskog prvenstva.

Poslije sigurne pobjede oglasio se Lino Červar koji je najprije govorio o povredi Domagoja Duvnjaka, a zatim je prokomentarisao utakmicu između Islanda i Švedske.

"Povreda lista desne noge, moramo napraviti snimak pa ćemo vidjeli što se dogodilo. Povreda je svakako", rekao je Červar.

"Željeli smo mijenjati Duvnjaka, ali bila je galama u dvorani i nije nas čuo. Dogodilo se što se dogodilo, valjda je sudbina tako željela."

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

"Moram reći da su nas iznenadili Island i Švedska. Vjerovatno su imali pristup lako ćemo, Island se odlijepio i Šveđani su se istrošili hvatajući rezultat. Iznenađenje je za one koji su gledali utakmicu, oni koji su je gledali od početka znaju zašto je tako završila", dodao je izbornik Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi