"Znam da volite žene, ali bih vam sada svima popu*io ku*ac"

Legendarni Nikša Kaleb

"Znam da volite žene, ali bih vam sada svima popu*io ku*ac"

E. Škorić

Hrvatska je večeras u Beču u fantastičnom meču slavila protiv Njemačke sa 25:24, izborivši tako plasman u polufinale Eura dva kola prije kraja drugog kruga.

Njemačka je imala plus pet protiv Hrvatske, koja je velikom borbom uspjela da se vrati i na kraju da slavi u ludoj završnici možda i najbolje utakmice na ovom Evropskom prvenstvu.

Uslijedilo je veliko slavlje nakon utakmice, neki su i plakali, a legendarni hrvatski rukometaš Nikša Kaleb, koji radi kao sukomentator na RTL televiziji, otišao je i korak dalje.

Dok je Duvnjak razgovarao s novinarima u mix zoni, došao je Kaleb i ubacio se: ''Momci, znam da volite žene, ali ja bih vam sad svima popu*io ku*ac''.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

To je izazvalo salve smijeha među prisutnima, no u delirijumu i od silnog uzbuđenja nekad ase ni riječi ne biraju...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi