Zvanično: Kamenica preuzeo Vogošću

Kako se i najavljivalo

Zvanično: Kamenica preuzeo Vogošću

Kako se to i najavljivalo, proslavljeni bh. stručnjak Kasim Kamenica danas je i zvanično preuzeo ekipu Vogošća Poljine Hills. 

Podsjetimo, Kamenica je na klupi Vogošće zamijenio Danijela Riđića koji je s klupe otišao nakon dva poraza u sedam kola Premijer lige BiH.

Inače, proslavljeni bh. stručnjak je u skorije vrijeme vodio PPD Zagreb i Vojvodinu, a prije toga je između ostalog bio trener Prule, Celja, Pelistera, Nexea te je kao selektor vodio Sloveniju, BiH i Crnu Goru.

Najveći uspjeh u trenerskoj karijeri je napravio sa juniorskom reprezentacijom Jugoslavije sa kojom je bio prvak svijeta.

Promo

Top Komentari

ibrahim51
Nemam nista protiv RK Vogosca samo ako bude istina da se ovaj klub formirao kako bi se RK Bosna oslabio pa cak i ugasio.Ko kome jamu kopa sam u nju pada. Ako bude to istina Vogosca haman ide tom linijom.Zao mi je ja volim sve nase bosnjacke klubove, ali ne volim zavidnost, ljubomoru, mrznju.Logicnije je da glavni grad Sarajevo ima sve ekipe iz svih sportova zastupljene.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi