18

Komentari (18)

user1633264964
Vučko hoćeš li pustiti atletičare sa Kosova da učestvuju ili će proći kao bokseri? Pitam za jarana?
user1612368054
Sve je krivo političko Sarajevo i Muslimani.
Zoilomas
nemozete i da hocete hahahaha
Darkwood
Kakav će tek ovo sad novi mit da bude za buduću omladinu Srbije...
enko
Ovaj komentar vučka ima smisla ako ga podrzi milanovic,zovko,grlic,cović s obzirom na posljednja desavanja.i da zaboravio sam orbana,onu vrecu gov*na.
Zaštita Identiteta
Vučko đubre jedno lažljivo, sve zvanične svjetske statistike kažu da je 47%
Klicko
Uvedi im sankcije Vučiću hihihi
StarMoVe
Blokirajte rad institucija Australije Vucicu tako jedino kako ste navikli..
GuiliDamou
Lazu Bosanci, lazu Ameri, lazu Svabe, lazu Holandjani, evo dodjose na red i Australci… svi lazu, al eto, ti moj Vučiću istinu zboriš… Najgore što i ovaj momak Đoković spade na to da ga “banditi” kao sto si ti brane…
Sanagoal
Jedina moguća odluka! Čovjek nije vakcinisan I tu je gotova priča a da negovorim o lažima u njegovim papirima (da nije putovao itd).
GuiliDamou
Pa jbt vjerovatno da su ljudi 10 dana potrošili na opseznu istragu, nisu tek tako donijeli odluku, nije u pitanju “akcija kisik” u BL pa da se to tek tako preko ruke prelomi. Nije mi drago, nemam nista protiv Đokovića zaista, ali postoji neki red koji se mora ispostovat. Pisao sam i ranije, ovaj AO turnir ce mnogo izgubiti, nije pravedno da reket broj 1. ne nastupi, ali s druge strane, pravila za sve su ista, poznata su minimum 6 mjeseci, svaki teniser je imao mogucnost, svi tu mogucnost iskoristili, Novak nije, nema tu vise price.
makelele
To da je tako, kretenski australci su mu odmah trebali reci, Nole ne moze, nisi pelcovan. I sve super, a ne ovako, haj ti dodji, mozes doci, onda odjednom ne moze ipak, pa znas... totalno siledzijsko ponasanje australaca, trebali su biti korektniji. Ovako su ispali gori nego iko drugi, pa ovo ni BiH ne bi napravila nikome.
Kugla
Pa i rekli su mu al on hoce na sud e sad plati troskove
pjanke.sa
Rekli su da mogu vakcinisani ili sa medicinskim izuzecem. A to sto je Novakov tim mislio da je medicinsko izuzece sto je satro prebolio koronu i sto je citava drzava slagala za njega, to je dovelo do ovoga. Tako da Usnica moze da lize sladoled sada.
SenadSadikovic
Tako je. Zabrani da se emigrira u Australiju. Surovo ih kazni ?
CD84
Sta ces ti vratiti jadu jadni!
ob1962
Piše mi nećemo vratiti, nije teško probaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.