Istetovirana ljepotica u tunelu sačekala Zvereva, odmah je osjetila Njemčevu tamnu stranu!

Nijemac je u polufinalu

Istetovirana ljepotica u tunelu sačekala Zvereva, odmah je osjetila Njemčevu tamnu stranu!

A. Čaušević

Strepila je tri sata. Radovala se, brinula i trošila svoje živce. Sve zbog svog dečka. Na kraju je imala razlog za zadovoljstvo, ali kada je ušla u tunel čuvene dvorana, dočekao ju je hladan led. 

Sophia Thomalla (34) je poznata njemačka tv voditeljia i manekenka, a svijetu sporta je napoznatija po tome što je partnerica tenisera Alexandera Zvereva (26).

Zverev se čudenom partijom u meču dugom tri sata uspio pobijediti Carlosa Alacarza sa 3:1 u setovima te je tako izborio svoj drugi plasman u polufinale Australian Opena.

Na tribinama Rod Laver Arene strpljivo i hladno je meč posmatrala Thomalla koju su kamere nekoliko puta prikazale u kadru.

Ipak, nakon što je meč završio dočekao ju je na neki način hladan tuš od svog osam godina mlađeg dečka pošto je poprilično djelovao nezainteresovana.

Oglasi

Oduševljenja zbog plasmana u polufinale njegova partnerica je sišla u tunel, zagrlila ga i poljubila, dok Nijemac nije bio ni blizu zagrijan kao ona.

Govor tijela i ponašanje Zvereva je bilo takvo kao da je djevojci želio poručiti da se opusti i da zapravo on radi samo svoj posao.

Čak je raspoloženije djelovao kao je sreo druge tenisere nekoliko metara dalje. Scenu možete pogledati ovdje.

Inače, Thomalla je najsupješnija WAG-sica među ženama tenisera, to potvrđuje činjenica da po svakoj objavi na Instagramu zaradi 9.000 eura, praktično duplo više od Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića.

Oglasi

Ona je poznata i po tome da je u prošlosti bila u vezi sa golmanom Lorisom Kariusom, a sa Zverevom je u vezi već dvije godine.

"Ja sam neko koji ne pušta osobama lako da uđu u moj život, ali ako mi je neko blizu onda je on moja prodica. Takva je moja djevojka. Volim je više nego ikog", rekao je teniser u jednom od prethodnih intervjua.

Kao što je poznato Zverev ima poprilično turbulentnu prošlost, a za nekoliko mjeseci će se naći pred sudom zbog optužbi za fizičko nasilje u porodici.

Zbog optužbi za zlostavljanje jedne žene iz Berlina, teniser je već platio kaznu od 450.000 eura, a na suđenje će krajem maja, baš kada počinje Roland Garros pa je njegov nastup na tom turniru pod znakom pitanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi