Plavuša na Australian Openu isprovocirala svog dečka, kad su došli kući zauvijek je zažalila

Osveta je bila surova

Plavuša na Australian Openu isprovocirala svog dečka, kad su došli kući zauvijek je zažalila

Admin Čaušević

Atraktivna Morgan Riddle je izgubila opkladu protiv svog dečka Taylora Fritza i zauvijek je zažalila zbog toga. Video je osvanuo na internetu i za kratko vrijeme je privukao ogromnu pažnju šta se dešavalo kada je ovaj par došao kući.

Djevojka sjajnog Taylora Fritza Morgan Riddle možda nije pojela cijelu staklenku Vegemitea (žestoka australska hrana op.a.), ali je barem probala.

Fritzova nevjerovatna pobjeda nad Stefanosom Tsitsipasom na Australian Openu u nedjelju imala je neke neželjene posljedice za Riddle, nakon što je američki teniser prošao u četvrtfinale u Melbourne Parku po prvi put u karijeri.

Pobijedio je Amerikanac Grka sa 3:0 u setovima (7:6 (7-3) 5:7 6:3 6:3) i tako došao do svog trećeg četvrtfinala na na Grand Slamovima.

Ovaj 26-godišnjak je pun samopouzdanja krenuo u meč, a nakon meča se okrenuo prema svojoj djevojci kazao joj: "Rekao sam ti".

Oglasi

Na pitanje u intervjuu na terenu na šta je mislio kad se obraćao svojoj djevojci, Fritz je otkrio da im je prije meča rekao da zna da će pobijediti. Amerikanac je otkrio da mu je Riddle rekao da je previše samouvjeren pa se okladio s njegovom djevojkom.

Tom prilikom su kamere snimile i atraktivnu plavušu koja je rukom gestikulirala da će pojesti malo, ali je svejedno zauvijek zažalila zbog toga.

Kad su došli kući Riddle je odlučila da ispuni izgubljenu opkladu, a bila je dovoljna jedna žilica australske "delicije" da Amerikanka počne povraćati.

Očito nije bila upoznata da se Vegemite najbolje jede u kombinaciji sa maslacem preko kriške hljeba ili tosta.

Oglasi

Inače, naredni Fritzov rival na Australian Openu je ni manje ni više nego Novak Đoković koji je prvi favorit za osvajanje turnira u Melbourne Parku.

Ranije kad sam igrao s njim nisam pokazao svoj najbolji nivo, a to vam treba kad igrate protiv nekog kao što je Novak.. Osjećam se samouvjereno."

"Ako budem mogao igrati kao što sam igrao protiv Tsitsipasa, onda imam šansi", poručio je Fritz.

Riddle slovi za jednu od najtraktivnijih Wagsica u tenisu, a zanimljivo je da na svakom meču sa sobom nosi fotoparat s kojim bilježi najzanimljive momente svog dečka.

Na Instagramu je prati "skromnih"  220 hiljada pratitelja. Nedavno ju je New York Times proglasio najpoznatijom ženom u muškom tenisu. Prvenstveno zbog njenog izgleda.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Vojvoda ova tebi nebi dala sigurno!
3 2
Medo-Brundo
Ma govori da ima malu ćunu!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi