Poseban putnik u avionu Bayerna
Foto - EPA

Platio je posebnu ulaznicu

Poseban putnik u avionu Bayerna

M. Šljivak

Teniska zvijezda Alexander Zverev bit će u narednom dio ekipe Bayerna. On je za 9.000 eura kupio posebno mjesto među igračima i u narednom periodu će ga igrači bavarskog velikana često viđati.

Alexander Zverev velika je teniska zvijezda, a kao i mnogi drugi igrači bijelog sporta, on je također veliki ljubitelj fudbala.

Zverev je navijač minhenskog Bayerna i odlučio je uložiti 9.000 eura u posebno iskustvo koje će mu u narednom periodu donijeti nezaboravne dane s igračima minhenskog kluba.

Bayern je svima omogućio da za ovu cifru imaju poseban pristup timu, a zarađeni novac će ići u dobrotvorne svrhe. Zverev je među prvima odlučio platiti za 'posebnu kartu'.

Zverev će za ovaj novac dobiti potpun pristup ekipi Bayerna za naredni meč Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. On će s ekipom putovati na Old Trafford, imat će mogućnost prisustva treningu i kao dio tima će pratiti utakmicu.

Oglasi

Nakon meča će također imati pristup ekipi u tradicionalnom banketu koji se organizuje nakon gostovanja i s tim će se njegovo iskustvo završiti.

Novac koji se skupi u ovakvim akcijama ide za pomoć osobama oboljelim od dijabetisa i svakako da je ovo pravi način da se ukaže na ozbiljan problem koje imaju ljudi koji boluju od ove bolesti. Treba napomenuti da i on sam boluje od ove bolesti.

Alex Zverev je imao poseban doček od igrača Bayerna nakon osvajanja zlata u Tokiju (Foto: AFP)

Treba svakako napomenuti da je Alex i ranije bio rado viđen gost u redovima Bayerna, a klub mu je organizovao i doček nakon zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Alex Zverev je trenutno sedmi igrač svijeta i mnogi teniski fanovi smatraju da je 26-godišnjak u dosadašnjoj karijeri mogao napraviti još više i da je jedno Grand Slam finale za njegov kvalitet malo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukupno je u karijeri njemački teniser osvojio 21 ATP titulu, a najbolji ranking mu je drugo mjesto koje je držao u junu 2022. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi