Čini se da je počeo pravi mali rat: Menadžer Dimitrova nije ostao dužan Srđanu Đokoviću

Počela prepirka

Čini se da je počeo pravi mali rat: Menadžer Dimitrova nije ostao dužan Srđanu Đokoviću

Centralna tema u svijetu sporta ovih dana je zadarski turnir u organizaciji Novaka Đokovića koji je prošao onako kako su se svi najmanje nadali. 

Prije finalnog meča saopšteno je kako Bugarin Grigor Dimitrov ima koronavirus, a to je izazvalo opšti haos jer je kasnije ustanovljeno da su pozitivni i Borna Čorić, Viktor Troicki, njegova trudna supruga, trener Dimitrova, kondicioni trener Đokovića, kao i sam Novak te njegova supruga Jelena.

Naravno, Novak se odmah našao na udaru kritika svjetske sportske javnosti koja je smatrala da se ponašao potpuno neodgovorno jer je organizovao turnir usred pandemije i to bez gotovo ikakvih mjera zaštite.

Kako bi ga pokušao odbraniti, njegov otac Srđan je izašao u javnost i u razgovoru za hrvatsku televiziju RTL svu krivicu svalio na Dimitrova kazavši kako je on nanio veliku štetu Srbiji, Hrvatskoj, kao i Noletu te njegovoj porodici.

"Kako je došlo do zaraze? Vjerovatno jer je Dimitrov došao bolestan, ko zna odakle. Nije se testirao u Zadru, nego na nekom drugom mjestu. Mislim da to nije u redu, ali dobro, šta da se radi. Nanio je veliku štetu Hrvatskoj, Srbiji i nama kao porodici", kazao je Srđan.

Na njegovu izjavu odlučio je uzvratiti menadžer Dimitrova Georgi Stoimenov. On je kazao kako Dimitrovu ni u Beogradu ni u Zadru nije ponuđeno da se testira...

"Želim da vam saopštim nešto, a u vezi onoga što je Srđan Đoković izjavio za hrvatsku televiziju. Grigor je sletio u Beograd nakon što je tri mjeseca bio u izolaciji. Ni u Beogradu, ni kasnije u Zadru mu nije ponuđeno ili zahtjevano od njega da se testira na koronavirus", kazao je on i dodao:

"Organizatori turnira su ti koji su zaduženi za bezbjednost turnira i oni su ti koji su zaduženi za kreiranje pravila koja se moraju poštovati. Grigor je strogo poštovao sva pravila od strane organizatora turnira i postojeće zakone i pravila kada je prelazio granicu između Bugarske, Srbije i Hrvatske".

Top Komentari

SeoRusilac
Srđan je idiot koji se kiti sinovom slavom
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi