14

Komentari (14)

Kontam da pocnem igrat Tenis, Mogo bi njega zasigurno dobit ako nista drugo
Brazuka
Hahahaha uzima pare kockar
Maestro
Kakav šok? Mene on šokira kad koga pobijedi al može ovako dok ga ove sponzoruše ne izmuzu ko kozu
Toniche
Ma covjek igra kladionicu i gotovo.. Kvalitetu je pokazao ( nije top 10 ali ttop 70-80 hladno) odigra par turnira super da zadrzi poziciju koja mu garantira direktno ucesce na ATP turnirima i onda dere kladionicu.. Pa izgubi poziciju pa opet odigra kao u francuskoj i uzme poziciju koja garantira ATP turnire i opet kladionica.. Zaradio 8 miliona od turnirskih nagrada i 20 miliona od kladionice..
Celicni45
Kladionicar....pa svjetska teniska organizacija njega i jos 10 tenisera stavila pod prismotru
King_Kenny
...kad mu ona rospija iscijedi jos to malo love sto ima,njemu ide noga i ona ode sa djetetom,zato su mu i dali ime Luka,jer nece da voda malog Mustafu...a Ćumur ce pjevati onu "vracam se majci u Bosnu".
Toniche
On je samo od turnira zaradio preko 8 miliona maraka.. Plus sve ostalo.. Nece njemu zafaliti.. A da ne govorim koliko je na kladionici uzeo.. Pa ovog danas moze pomest kako hoce, gledao sam mec.. Prodao hladno uzeo lovu na kladionici.. Vidis po njemu kako igra.. Odigra par turnira dobro da zadrzi poziciju koja mu garantira ATP turnire i onda tamo klepa kladionicu.. Pa opet vrati poziciju oko 100. Pa opet kladionica..
Bereta
Moj Dzumi,znao sam da ce te srpske starlete doci glave
realista1982
Sok bi bio da je pobijedio...
Halland
Dogadaa se najboljima,Damire samo nastavi trenirat,bosanski inat probudi u sebi i vjerujem da mozes medu top 10 na svijetu
CAGE55
E moj Dzuhmure sta ti uradi od sebe,nekada smo ustajali u 3 sata da te gledamo i ako u 7 moramo na posao,a sad te niko ziv ne gleda...
Len
Stas gledat kretena. Sjecam se dok je bio niko ono dok je treniro po Sa. Reko daj Boze ovom momku, trudi se fin, posten. Ono malo zaimao svijet njegov i Beograd. Vjerovatno sad pusti, opkladi se to mu je level. Malo ko ima priliku trebao je da grize da gine da se probije. On se probijo po splavovima.
Mig_Mig
Koliko kvota bila na ovog italijana?
DeteVi
Preko 5. Fine pare je digao. Kad pomisliš evo ga, opet se redovno kvalifikuje za glavni zri****ve ATP 250 turnira, on nas sje*e i izgubi od 1000. na ATP listi. Daj ba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.