Đoković: Do kada planiram igrati? Do 50. godine

Prvi reket svijeta

Đoković: Do kada planiram igrati? Do 50. godine

Prvi reket svijeta Novak Đoković i italijanski teniser Fabio Fognini razgovarali su preko Instagrama o brojnim zanimljivim temama.

Između ostalog, jedna od tema bila je i tada kada će Novak 'okačiti reket o klin'.

Prvi teniser svijeta trenutno ima 32 godine i Fogninija je zanimalo kada se planira oprostiti. Sudeći po odgovoru Novaka, to i neće biti uskoro.

"Kada misliš da se povučeš?", upitao je Fignini, a Nole odgovorio: "Kada budem imao 50". '50 Grand Slam titula ili godina?", ponovo pita Fabio. '50 godina. To je lijep broj, bit ću taman na četvrtini života', zaključuje Nole u naravno šaljivom tonu.

Inače, Đoković je karijeru počeo davne 2003. godine. Za sada je osvojio čak 17 Grand Slam titula i mnogi smatraju da će pri odlasku u penziju biti teniser sa najviše 'slamova'.

Top Komentari

Mele
Ma idi budi predsjednik, samo ih ti mozes spasiti propasta..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi