Đoković uzvratio kritičarima: Brodovi ne tonu zbog vode koja ih okružuje...

Prvi reket svijeta

Đoković uzvratio kritičarima: Brodovi ne tonu zbog vode koja ih okružuje...

Prvi reket svijeta Novak Đoković uzvratio je kritičarima. 

Nakon što je turnir u Zadru prouzrokovao nekoliko zaraženih tenisera i njihovih članova porodice, krenule su brojne kritike na račun organizatora Đokovića.

Brojni ljudi iz svijeta tenisa ali i sporta općenito smatrali su kako se Srbijanac ponio neodgovorno kada je organizovao turnire u Beogradu i Zadru, pa je prema njemu upućeno nekoliko izuzetno teških riječi.

Đoković se sada konačno oglasio i citirao riječi patrijarha Pavla.

"Brodovi ne potonu zbog vode koja ih okružuje, već zbog vode koja uđe u njih. Nemojte dozvoliti da ono što vas okružuje uđe u vas i povuče vas na dno", napisao je Novak preko Instagrama.

Podsjetimo, on i supruga Jelena su zaraženi virusom Covid19 i trenutno se nalaze u izolaciji. Osim njih dvoje, nakon turnira u Beogradu i Zadru zarazili su se Viktor Troicki, njegova trudna supruga, Grigor Dimitrov, njegov trener, kondicioni treer Đokovića, Borna Čorić itd.

Promo

Top Komentari

Uranija
Jbg Nole, nikako ti ne uspijeva da se dodvoriš svjetskoj javnosti i tako postaneš omiljeni teniser kao što su Federer i Nadal. Jesi jedan od najboljih ali daleko si od najomiljenijih. Sad ćeš još dodatno da ‘pukneš’ i počinješ sa starom mitomanskom pričom ‘svi nas mrze’ itd.itd.
6 1
LevoKrilo
Šta je ovo? Jao, kakvi mitomani...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi