Ilie Nastase: Zašto je Đokoviću trebao Adria Tour? Nema dovoljno novca?

Bivši svjetski broj 1 kritizirao Đokovića

Ilie Nastase: Zašto je Đokoviću trebao Adria Tour? Nema dovoljno novca?

Nakon što je Adria Tour otkazan zbog toga što je testiranje potvrdilo da su Grigor Dimitrov i Novak Đoković pozitivni na koronavirus, brojne poznate osobe iz svijeta tenisa dale su svoj sud o toj situaciji.

U razgovoru za rumunjske medije legendarni tenisač i bivši svjetski broj jedan Ilije Nastase osvrnuo se na otkazivanje Adria Toura i kritizirao Novaka Đokovića.

"Novak je jako dobro znao koji rizik preuzima s organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto što se dogodilo", rekao je Nastase za rumunjske medije pa dodao:

"Ako su se zbilja svi pridržavali pravila kao što govore, a svejedno su se zarazili, onda je ovaj virus jako opasan. Naravno, onaj tko ne poštuje pravila zaslužuje platiti cijenu za to. Što je Đokoviću trebao ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Cijeli turnir je bio beskoristan."

Podsjetimo, ranije danas objavljeno je kako je nakon Dimitrov i Đokovića na koronavirus pozitivan i Goran Ivanišević koji je to saznao tek nakon trećeg testiranja.

Promo

Top Komentari

SeoRusilac
Propali Rumun i baraba se našao pametovat. Briši pedofilu jedan ta kraj tebe ti može kćerka biti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi