Đokovićeva drama na parkingu i potraga za "izgubljenim" automobilom

Nije se mogao sjetiti gdje je parkirao

Đokovićeva drama na parkingu i potraga za "izgubljenim" automobilom

Endin Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković večeras igra polufinale ATP turnira u američkom Cincinnatiju protiv Marina Čilića.

Đoković je jučer uspio da dođe do pobjede u četvrtfinalu i plasira se u polufinale, a nakon meča lutao je ispred stadiona u Cincinnatiju. U početku su fanovi zbunjeno posmatrali Noleta, ali su ubrzo shvatili da ne može naći svoj automobil.

Srbijanski teniser je napravio pravi šou ispred stadiona jer se nije mogao sjetiti gdje je parkirao automobil. Đoković je od svega napravio veliku zabavu koja je završila na najbolji način. Na kraju je automobil našao na jedinom mjestu na kojem nije tražio, a to je odmah ispred stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije