Društvene mreže ismijavaju 28. tenisera svijeta: Servisom je zamalo 'ubio' dječaka pokraj terena

Tiafoe se obrukao

Društvene mreže ismijavaju 28. tenisera svijeta: Servisom je zamalo 'ubio' dječaka pokraj terena

E. Škorić

Američki teniser Francis Tiafoe danas je ispao od Alexandera Bublika na turniru u Eastborneu.

Dvadesetosmi igrač svijeta sprema se za Wimbledon, a na turniru u Eastborneu na travnataoj podlozi poražen je sa 7:5, 6:7, 0:6 od Kazahstanca u prvom kolu.

Tiaofe je vodio u setovima, no onda je drugi set izgubio u taj-brejku, da bi u setu odluke doživio pravi debakl, pošto nije osvojio nijedan gem.

Upravo je u tom setu očajni Amerikanac ispalio servis koji je brzo postao hit na društvenim mrežama.

Tiafoe je kod 40:40 imao drugi servis, a onda je neshvatljivo i jako lopticu poslao prema dječaku koji je bio zadužen za donošenje loptica. Sva sreća pa ga nije pogodio...

Ubrzo je počelo ismijavanje Tiafoea i mnogi su odmah postavljali pitanje kako je moguće da jedan profesionalni ATP igrač ovako odservira...

Top Komentari

magistar
Dječak umalo ne izginu ni kriv ni dužan
2 0
bk123
Kad bi pisali bruku i sramotu vas novinara...to bi tek onda bio šou
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti