Italijani odigali sjajan i dramatičan meč pa se posvađali: Za sve je kriva "je*ena sreća"

Verbalni sukob

Italijani odigali sjajan i dramatičan meč pa se posvađali: Za sve je kriva "je*ena sreća"

Admin Čaušević

Italijani Fabio Fognini i Salvatore Caruso su u Melburnu odigrali meč za pamćenje. Poslije četiri sata borbe slavio je Fognini s 3:2. 

Odlučujući set je otišao u tie-break kojeg je Fogonini riješio u svoju korist 14:12 nakon što je ranije odbranio jednu meč loptu.

Prilikom pozdravaljanja na kraju Italijani su se uspjeli posvađati nakon što je Fognini rekao Carusu da je bio "je*eno sretan" tokom cijelog meča te je tražio izvinjenje.

Caruso mu je rekao da tokom cijelog meča nije rekao niti jednu riječ te da nije očekivao takvo ponašanje od svog kolege.

Nakon toga je počela još žešća rasprava, a na kraju ih je morao razdvojiti i jedan od organizatora turnira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi