39

Komentari (39)

E.Car
Da se hoće svi zarazit na toj manifestaciji. To im je od mene. Fudbal ne može onda ne može NIŠTA.
FighterIXI
E.Car
bistrik87
Ma samo se igrajte, prvi val korone jos nije proso, mi se ponasamo kao da je virus otiso za svabiju
magistar
Umjesto ljubomore sto oni imaju turnir i novu tenisku arenu, prionuti na posao i napraviti i u Sarajevu isto. Daleko je 5. jul
thekupus
Kakve veze ima ljubomora? Samo ukazuju na nelogičnost odluke zbog koje je liga zaustavljena
bistrik87
A Boga ti, koji su to timovi testirali igrace ? Jesul stadioni dezinfikovani kako treba ? Imajul klubovi osim Sarajva novca da testiraju igrace kroz sezonu ? Imajul novca da odrzavaju "higijenu" stadiona ?
Mazi
Spavaš li mirno fbih . Pozdrav za fk vrapćići livada
thekupus
pozdrav za režimski klub laktaškog vodžda. opet cete letiti iz lige, ako Bog da
FighterIXI
Borac jeste režimski klub! Ništa sporno. Isto tako su, u tom smislu, režimski klubovi Barcelona iz Katalonije, Bayern Minhen iz Bavarske, Bastija iz Korzike, Gent iz Flandrije i Borac iz Republike Srpske . Ja se slažem da je to režimski klub u ovom smislu i zato ga i volim!
thekupus
naravno da ga voliš, kad biste bez političara davno prestali da postojite, kao što i zaslužujete
FighterIXI
Pokušali ste ga vi iz tzv. Krovnog Saveza ugasiti više puta ali tvrd je to orah iz Krajine što bi Kočić rekao. Sad hodajte krezavi po mahalama.
Mazi
Režimski ili ne , evropa nas čeka , i par odabranih , a ostali berite kupus , čuvajte voćke , biće grada .
E.Car
@FighterIXI režimi padaju a takvi klubovi nestaju.
Denchi
Izgleda Lendo misli da tenis se igra 11 na 11
manijaci_____
Fazon je sto ce bit gledaoci
tcity055
Uputiti dopis UEFI da diskvalifikuje Borac i suspenduje NS BiH.
FighterIXI
I savez i reprezentaciju!
FighterIXI
Jaoooo što je nekome krivo što Banjaluka dobija tenisku arenu od 5000 gledalaca i što Borac igra Evropske utakmice. Kme kme kme. S kim da igramo fudbal sa koroničnim Veležom iz Vrapčića? Odlična odluka saveza i odlična organizacija turnira. Dobrodošli u Republiku Srpsku!
Zeleni_zub
Krivo je svakom normalnom kad jedan zakon ne vrijedi jednako za svakoga. To je u vašem nazi-umovima normalno, nazalost. I jos ce se javit onaj debil da mi napiše da sam mitoman i objasnjavati da je u stvari dobro da ne vaze ista pravila za svakog u RS.
FighterIXI
Upravo suprotno. Zakon vrijedi za sve. Treninzi su počeli... To što je u RS jedan zakon i vlast a u FBiH 12 to je problem FBiH. Vrapčići se prizemljili danas a zamisli da je to urađeno sa cijelom ligom. Uostalom zašto ste prekinuli 1. ligu FBiH i proglasili šampiona kada se kod vas može igrati?
Zeleni_zub
Nisam ja prekinuo federalnu ligu, to što se ti identificiraš sa svojim vlastima, ne mora značiti da smo svi takvi. Ima nas koji mislimo svojom glavom i ne slažemo se slijepo sa svime što nam nametnu. Također, nema "kod vas" i "kod nas"... sve što je u BiH je kod mene, i u Banjaluci i u Sarajevu. Postoji zabrana za odigravanje profesionalnih sportskih takmičenja na snazi u RS do 22.6. Ne odnosi se na treninge, treninzi su bili dozvoljeni i u toku mnogo prije nego što je liga i prekinuta. Također, ne odnosi se na neki sport posebno, niti se govori o broju takmičara u timu isl. Znači, ima zakon. Zakon treba da vrijedi isto za sve.
Fareus1921
Da se nastavilo igrali bi vi Europu sa Tekstilcem i sličnima...
Benjamingst
@FighterIXI Banja Luka je u BiH a RS je nastala zna se... Starija je Banja Luka od RS dovoljno govori kako je ona nastala!!! Sad necemo o tome.
FighterIXI
@@Benjamingst Stariji je i FK Olimpik od Bošnjačke nacije ako ćemo tako.
Benjamingst
@FighterIXI

According to the Bosniak entry in the Oxford English Dictionary, the first preserved use of "Bosniak" in English was by English diplomat and historian Paul Rycaut in 1680 as Bosnack, cognate with post-classical.
Benjamingst
@FighterIXI Latin Bosniacus (1682 or earlier), French Bosniaque (1695 or earlier) or German Bosniak (1737 or earlier). The modern spelling is contained in the 1836 Penny Cyclopaedia V. 231/1:
FighterIXI
@Benjamingst Град се под данашњим именом први пут помиње 1494. године када угарски краљ Владислав II Јагелонац. Starija Banjaluka i od Bošnjaka.Назив "Бошњаци" употребљавају од 1993. године, када је на Првом бошњачком сабору у Сарајеву донета одлука о преименовању дотадашњих југословенских Муслимана у Бошњаке. Samo potvrđuješ moju tezu. Hahaha
Benjamingst
Bosna I Hercegovina je bila I 1494 godine a narod je ostao tu I nazivao se Bosnjani... a ti I tvoja teza me apsolutno nezanimaju RS je nastala na progonu i genocidu a Bosnjaci nisu svoju domovinu vijekovima radili progon stanovnistva I genocid u tome je stvar.
Benjamingst
@FighterIXI posvio sam ti kada se Bosnjaci spominju Jo's u 15 vijeku... ali posto nezelis da vidis to je tvoj problem.
Uranija
@FighterIXI mitomane, onaj prekodrinski mitomane, naziv Bošnjaci su ponovo ‘oživili’ 93 godine. Bošnjaci su puno stariji od te tvoje mitomanije. Ovo je sportski kanal a te svoje mitomanije ostavi za kurire i ostale žute bolesne portale sa druge strane Drine. Bavi se sportskim temama debilu, lažima zadojenim. Sportski pozdrav :)
FighterIXI
@Benjamingst Bošnjaci nemaju svoju domovinu isto kao što je ni Romi nemaju. Bosna i Hercegovina nije Bošnjačka i nikada neće biti! To je i moja zemlja i moji korijeni su duboko u ovoj predivnoj zemlji! Neću s tobom da polemišem na sportskom portalu o političkim temama. Svjestan si svega! Volim Borac i Republiku Srpsku koja je dio BiH i koja nije samo Srpska naravno kao što vi smatrate da je samo Bošnjačka. Ovo je za mene tačka na ovu temu.
FighterIXI
@Uranija Ako si pismen i znaš da čitaš primjetićeš da ja nisam započeo ovu diskusiju već tvoj kolega. Moji Drinu nikad nisu prelazili već su vijekovima ovdje ali neki iz Azije je, nekad, pređoše... Ja sam stavio tačku na ovu diskusiju jer nije ni mjesto ni vrijeme. Sportski odpozdrav!
manijaci_____
@FighterIXI hajde da se nadjemo reci mi gdje zivis da ti pojasnim neke stvari, nemoj pametovat dzabe nacionalisto ona raspala
Uranija
@FighterIXI ti što su došli iz Azije i 500 godina ovdje svašta radili ne ide na čast nikome a tebi najmanje, zato bolje šuti i ne brukaj sebe već pokušaj tih 500 godina da ne spominješ. A ovaj ‘moj’ nije samo moj, već ste svi vi moji, Bosanci i Hercegovci bilo koje vjere. :):):)
FighterIXI
@manijaci_____ Samo reci gdje hoćeš i kad hoćeš? U Banjaluci sam a zbog tebe mogu doći u po Sarajeva da ti žvalje razvalim. Samo reci ****a li ti materina za ovo nacionalisto da mi u lice kažeš. Pošalji pp
manijaci_____
@FighterIXI dodji na dobrinju NACIONALISTO RASPALA
FighterIXI
@manijaci_____ Nije nikakav problem. Tebe da upoznam i na kraj svijeta. Samo se javi pa da vidimo ko će biti raspadnut.
starmac
Izbacit Borca.Sad znači može i publika dolazit a nemože se igrati.BEGIĆ+VICO=DODIK
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti