Kladite se na tenis i finale Miami Mastersa u Meridianu: Najveće kvote i najraznovrsnija ponuda

Kladite se na tenis i finale Miami Mastersa u Meridianu: Najveće kvote i najraznovrsnija ponuda

Sponzorski tekst

U nedjelju veče će Grigor Dimitrov i Jannik Sinner odigrati finale Mastersa u Miamiju, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Igraj tikete koji sadrže meč finala Miami Open-a i osvoji sjajne bonuse, do 100 KM! Pogledaj detalje promocije Miami Open 2024, igraj i u igri si.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

GRIGOR DIMITROV – JANNIK SINNER – 1 (4.10) 2 (1.25)

Grigor Dimitrov u Miamiju igra tenis svog života. Stigao je do četvrtog finala na masters turnirima i ima šansu da pobjedom u nedjelju preuzme sedmu poziciju na ATP listi. Bugarski teniser je često pominjan u kontekstu nekoga ko nije ispunio svoj teniski potencijal do kraja, ali ne bi bio ni prvi, a ni posljednji koji je do najboljih igara došao u posljednjoj fazi karijere. Čini se da je to slučaj sa Dimitrovom koji je prvo razbio Carlosa Alcaraza u četvrtfinalu, a potom je nadigrao i Alexandera Zvereva.

Jannik Sinner je svoj nevjerovatni niz pobjeda prekinuo u Indian Wellsu gdje je izgubio u polufinalu od Carlosa Alcaraza, ali već u Miamiju je ponovo pokazao svoju najbolju verziju koja ga je uostalom vodila i do titule na Australian Openu. Italijan je u polufinalu dozvolio samo tri gema Daniilu Medvedevu, a malo bolje je u fazi ranije prošao Tomas Machac. Za Sinnera će ovo biti treće finale na Mastersu koji se održava na Floridi i uzda se u “treću sreću” u meču gdje je aposlutni favorit na papiru.

Kladionica ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jannik Sinner u ovo finale Mastersa u Miamiju ulazi kao apsolutni favorit što potvrđuju i kvote, a ako mislite da će rutinski slaviti, kvota na pobjedu od 2:0 je 1.75. Ako ipak mislite da će Grigor Dimitrov osvojiti minimalno jedan set u ovom meču, H1 na 1.5 hendikep setova je 2.00!

Uvijek zanimljiva opcija za klađenje je i kombinovanje pobjednika meča sa ukupnim brojem gemova, pa ako recimo odlučite da kombinujete pobjedu Sinnera, neke od zanimljivih opcija su:

  • Pobjeda Sinnera i manje od 24.5 gemova – 1.85
  • Pobjeda Sinnera i više od 20.5 gemova – 1.90
  • Pobjeda Sinnera i manje od 22.5 gemova – 2.05
  • Pobjeda Sinnera i više od 21.5 gemova – 2.10

Možete da prognozirate u Meridianu i da li će neki od igrača napraviti break u prvom setu, pa je tako kvota 2.40 da će Dimitrov bar jednom oduzeti servis Sinneru u uvodnom setu, a u obrnutom slučaju je kvota 1.35 na Italijana da će bar jednom breaknuti Bugarina.

U opticaju je i ukupan broj breakova oba igrača u ovom finalu, a granice su sljedeće:

  • Dimitrov 0.5 breakova na meču – MANJE (2.45) VIŠE (1.50)
  • Sinner 2.5 breakova na meču – MANJE (1.80) VIŠE (1.90)

U ponudi je još mnogo različitih specijala i opcija za klađenje, tako da pravac Meridian i profitirajte na svom teniskom znanju.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, sportska kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Tokom marta na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Bilo da svoj račun dopunjavaš Klikerom, xBonom ili više praktikuješ kartice, Meridian ti poklanja 10% bonusa na svaku uplatu. 

Fantastična prilika koja se ne propušta!

Top Komentari

linnamaync
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim---> use.my/hralfa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.