13

Komentari (13)

Husrefbeg22
da su onu supu iza leda dokovica s Kosova okrecili i popravili oluk bolje bi bilo.
Krosteutegurovic
E ovdje baš paše ona, da su u laži kratke noge.
mirex
Ma daj mu taj 21 grand slem goni ga u pm.
Malmi_Suomi
Ovdje se ne zna ni " ko pije ni ko plaća" ali fakat. Što se mene lično tiče čovjek može da igra a i ne mora jer meni " ni iz džepa ni u džep". Sasvim svejedno ali AO neće biti isti sa Noleton ili bez njega , to je DEFINITIVNO. Nije moje da mislim i da se brinem , imaju ljudi za to koji primaju platu to a ja ću da sjedim i da gledam. Lijep pozdrav-:)

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Djole ko brat Benzema, mogu svi da ga cuce, covjek ce da igra i da osvoji...
user1612368054
Gde bre može srbin da lade!!!
user1640613707
Da ne ponavljamo šta je rekao DOBRICA ĆOSIĆ O SRBIMA I LAŽIMA....
fudo.98
Možda je i nalaze lažirao da je pozitivan, ništa se ne zna. Pa nije ni mario, a ni ugrožavao.
Kugla
Tesko u srbiji lezirati papire
Brazuka
Jasno je da se radi o raskrinkanom prevarantu
Mig_Mig
Hahahahah kakve budaletine!!! Gdje ste vidjeli nalaz koji je priložen? Priložen je pozitivan nalaz od prije i negativan nalaz od 15.12 od kad i nastupa period od 6m.
Zeleni_zub
BBC, cnn, sky: Djokovic's first Covid-positive PCR test was recorded on December 16, 2021. Jedino da nije u pitanju prljava zapadnjacka propaganda?

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
naš je svijet polupismen, haj ti to njima objasni... polupismen znači da znaju da čitaju, znaju i da pišpu ali ništa ne kontaju...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.