8

Komentari (8)

Goran86
Glasala je za Putina, tako da ne moze protiv sebe.
Nek_komsiji_crkne_krava
To je odlika uglavnom svih autoritarnih rezima. Erdoan je otprilike isti kao i ovaj gore spomenuti. Mozda se razlikuju u ”pet deka”. A ima ih jos.
Nek_komsiji_crkne_krava - Da nije Erdogan danas u Turskoj, garant da Turska ne bi bila ekonomski jaka kao sto je sada i normalno da ekonomski jaka Turska smeta dusmanima pa i tebi glupane, a sta je trebalo je biti po tebi Fethullah Gülen da bude lider Turske, koji bi bio marioneta tudjih interesa i politike i srozao bi Tursku na niske grane, ipak razlika je velika izmedju Erdogana i Putina, Erdogan nije napao nijednu zemlju da bi je pripojio Turskoj sto upravo radi Putin sa Ukrajinom, Putin je izabran za dozivotnog presjednika Rusije prema tom Putin je diktator i njemu se ne smije niko suprostaviti, on je sada Staljin u drugom izdanju.
BaboBih
Erdogan za svoj narod uradio ko malo ko. Napravio od Turske silu i ako ih pokusavaju srusiti sa svih strana i od njega praviti crnilo, opet im nista nemogu.. a to sve samo zato sto Amerika od njega ovakvog nema koristi pa im smeta.
Nek_komsiji_crkne_krava
**** te Gulen a ti njega. Kad toliko gotivis Erdoğans sto nije priznao GENOCID u Srebrenici. Glupane znas zasto, zato sto ga je on isti i njemu slicni pocinio. Osim toga1/5 stanovnistva u Turskoj je na ivici siromastva ako nisi znao i nema dnevno za jedan obrok. Pitaj Erdana do kada ce biti predsjednik Turske? Zapusteno smece.
Vecina Rusa ne zeli ili ne smije da kritikuje svoga diktatora Putina, pre svegs vecina Rusa je izabrala Putina kao diktatora to jest za dozivotnog presjednika Rusije. Sto god da je rekla Sarapova o ratu u Ukrajini rekla je zato sto je morala pod pritiskom javnosti Americi a ne sto je tako mislila jer zivi u Americi. Nema razlike izmedju Putina i Staljina.
King_Kenny
...ima sigurno dosta ruskih sportista koji se protive Putinu i ratu,ali ne smiju to javno da kazu,jer treba shvatiti da je tamo na vlasti diktator koji se lahko moze obracunati sa njihovim porodicama,oduzeti im imovinu itd...
Milfhunter
Ovdje mediji i javnost očekuju od Ruskih sportaša da govore protiv Putina, ti ljudi moraju živjeti u Rusiji i snositi posljedice onoga što kažu, zato im je najpametnije šutjeti. Ali lako je pametovat daleko od Rusije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.