Motivirajuće, nema šta: Znam da je kao Ivo Karlović sa velikim si**ma, ali...
(Foto: EPA) Njemačka teniserka Julia Georges (desno) nakon meča Australian Opena sa Jelenom Janković, 2017. godine

Trener japanske teniserke se "proslavio"

Motivirajuće, nema šta: Znam da je kao Ivo Karlović sa velikim si**ma, ali...

Japanka Misaki Doi je jučer eliminisana u 1/16 finala turnira u Luksemburgu pošto je od nje bolja bila njemačka teniserka Julia Goerges.

Georges je bila bolja sa 2:1 u setovima (5:7, 6:1 i 6:3), ali su pažnju javnosti privukli Doi i njen trener Christian Zamalkin.

On je u jednom momentu, tokom meča, pokušao smiriti i motivisati japansku teniserku, a tom prilikom je Georges uporedio sa Ivom Karlovićem, na dosta čudan način.

"Zmam da je ovo kao da igraš protiv Ive Kralovića sa velikim si**ma, ali slušaj me - neće moći tako servirati čitav meč", riječi su trenera Zamalkina koje je uhvatila TV kamera.

Kao što svi znamo, Ivo Karlović je poznat po svojoj snazi, konstituciji i ubojitim servisima.

Iako nije pomogao svojoj teniserki, Zamalkin i njegova "motivacijska" izjava nisu pomogli Doi.

Georges je jučer sjajno servirala i ubilježila 21 as protiv Japanke...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi