Srpkinja dobila priliku da uništi Đokovića, na stolu 60.000 eura uz jasan zahtjev: "Ponizili su me!"

Kakav je ljubavni život teniskog asa?

Srpkinja dobila priliku da uništi Đokovića, na stolu 60.000 eura uz jasan zahtjev: "Ponizili su me!"

Admin Čaušević

Sa osvojena 23 Grand Slama Novak Đoković se opravdano smatra najboljim teniserom svih vremena, a inostrani mediji vole da kopaju po njegovom privatnom životu, posebno nakon što je odlučio da ne primi vakcinu protiv Covida-19.

Đoković je trenutno nastupa na Wimbledonu i glavni je favorit da po osmi put u karijeri osvoji najprestižniji teniski turnir na svijetu. Glavnu podršku će mu svakako predstvljati supruga Jelena zajedno sa sinom Stefanom i kćerkom Tarom.

Đoković je u braku s Jelenom koju je volio iz djetinjstva od 2014. godine, ali njihov odnos nije uvijek išao tako glatko.

Godine 2019. pratile su ih glasine o raskidu kada Jelena nije prisustvovala nijednom njegovom teniskom meču na Wimbledonu.

Jelena je sigurno najveća Đokovićeva podrška na Wimbledonu ove godine

Par je iszistirao na tome da je to zbog toga što je njihova kćer Tara bila premlada da bi prisustvovala mečevima, ali njihova peta godišnjica braka 10. jula također je prošla neobilježena u javnosti, što je u oštroj suprotnosti sa 2018. godinom, kada je Jelena objavila brižljivu poruku za godišnjicu: "Ljubav moja, volim te."

Đoković se također našao na meti kritika zbog svog prijateljstava s drugim ženama, uključujući srpsku pop zvijezdu Natašu Bekvalac.

Oglasi

Glasine da su par više od prijatelja počele su kružiti 2011., a nagađanja su trajala još pet godina, pogotovo kada su oboje viđeni na Ibizi na odvojenom odmoru tokom ljeta.

Bekvalac uvijek je poricala bilo kakvu naznaku afere, ali to nije zaustavilo kruženje glasina.

Nagađalo se i o plavokosoj odvjetnici iz Ukrajine, nazvanoj samo kao Victoria, čiji je Instagram feed otkrio da ga prati gdje god u svijetu igrao.

Oglasi

Tu je bila i njegova bivša djevojka DJ Lady Lee pravim imenom Lidija Popović, koja je govorila o njihovoj kontinuiranoj platonskoj "emocionalnoj vezi".

Lidija Popović je jedna od Đokovićevih bivših

Brzo je odbacila sugestije da se među njima događa nešto nepoželjno.

Đokovića su također povezivali s bolivudskom glumicom Deepikom Padukone, poznatom kao Dippy, s kojom je viđen u martu 2016. kako izlazi iz bara The Nice Guy u Los Angelesu u crnom automobilu s vozačem.

Kasnije je objasnio da je Dippy prijateljica njegove supruge, iako Jelena nije bila tu.

Oglasi

Prije dvije godine jedna starleta je tvrdila da joj je ponuđeno 60.000 eura i besplatan odmor na odredištu po njenom izboru ako na prevaru navede Đokovića da spava s njom pred kamerama.

Srpkinja Natalija Šćekić otkrila je da joj je prišao muškarac i rekao joj da zavede slavnog tenisera i snimi taj susret, no ona je to odbila.

U razgovoru za magazin "Svet" rekla je: "Istina je da mi se jedan dečko javio. Znam ga iz (Londona) i smatrala sam ga ozbiljnim tipom.

"Upoznata sam s njihovim radom i bili su dobri. Kad me pitao za spoj, mislila sam da je to zbog posla.

Oglasi

"Međutim, kako je razgovor odmicao, vidjela sam da to nema nikakve veze s mojim životom. Mislila sam da je skrivena kamera kad mi je rekao da moram zavesti Novaka i to snimiti, ali da to ne brine jer je on već vodi računa o tome."

"Rekao mi je da mogu dobiti oko 60.000 eura za to i put gdje god želim. Nasmijala sam se, očekujući da će reći da je to šala, ali čovjek je bio vrlo ozbiljan. Osjećala sam se jako uvrijeđeno i poniženo."

"Stvarno su spremali pakleni plan. Rečeno mi je da odvedem Novaka negdje na neko intimno mjesto i da sve snimim."

Ipak, bez obzira na sve glasine Novak i Jelena su prebrodili sve i danas djeluju sretniji nego ikad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi