24

Komentari (24)

Novak Djokovic persona non grate u Visokom.
Novakov otac je protiv rezolucije o Srebrenici u Crnoj Gori, rekao je, da je to izdaja srpske nacije, pa posto ne podnosim Novakovog oca, koji je javni cetnik, onda ne podnosim ni Novaka Djokovica, ne znam sto Semir Osmanagic zove ovog cetnika u Visokom, eh Bosnjo glupi, kad ces doci pameti. Da li Semir Osmanagic ima muda da kaze da je Novak Djokovic u Visokom persona non grate. Novak Djokovic trebao bi biti persona non grate u Visokom.
19zfc21
Mrs stokom nacionalisticka
Nek te handre cetalji Bosnjo glupi, Bosnjo bez svoga "JA" , nazalost brzo se zaboravlja sta je bilo nekada, a upravo taj zaborav kod Bosnjaka Cetalji uvijek dobro koriste.
@19zfc21, Ko je fasista ili nacionalista, ja ili Novakov otac, koji negira genocid u Srebrnici, mrs u u pm stoko glupa, dolazi Jul 11, 26 godina od kada je ubijeno preko 8000 sehida, a Novakov otac negira genocid u Srebrenici, eto ja sam nacionalista sto etiketiram fasistu i cetnika Novakovog oca, ebote Novak i njegova flasa rakije zvana Draza, koju je Novak reklamirao.
Vagabundo88
@Nogometas koga boli papak za ****nu Srebrenicu? Ajde majmuncuno odskakuci, dosao si na sportski portal da razglibas o ****noj Srebrenici. I ja sam protiv rezolucije i sta sad? Kao i bar 3 milijarde ljudi na ovom svetu. Genocida NIJE BILO, odskakuci sad
@Vagabundo88, .ebote svako zivi na svijetu majmune jedan koji si se infiltrirao na ovome portalu, idi nadji neki svoj srpski portal, ebote vojvoda Draza, u Nedjelju 11 Juli, 26 godina od genocida, samo neki glupi Bosnjaci mogu te tolerisati na ovome portalu, idi bolan ukljuci se na kurirrs, sta trazis ovdje, mars u 3 lijepe Simpanzo, samo glupi beskicmenjaci Bosnjaci mogu te tolerisati, mars sikter i ti kazes nije bilo genocida. Zbog ovakvih idiota definitivno napustam ovaj sportsportba portal. Poenta je otac Novaka Djokovica koji negira genocid u Srebrenici, a ove nase Bosnje trce da se dive Novaku, eboti narod ili naciju koja nema svoje "JA" takav nardo nema ni buducnosti, hajmo zaboravimo sve kao sto zaboravljamo, pa ce nam se opet ponoviti. Ja ne bih raspravljao o politici na ovom portalu da nije u pitanju otac Novaka Djokovica sa svojom skandaloznom izjavom.
DanteDMC
Novak Đoković je odrasla osoba koja ima svoje mišljenje, kao što i njegov tata ima svoje. Ne vidim razlog zašto da mrzim Noleta zbog nečega što je izjavio njegov tata. Ovo je 21 vijek i postoji nešto što se zove pravo na slobodu mišljenja i govora, kapiraš?
@DanteDMC, Niko nema pravo da negira genocid u Srebrenici pod izgovorom i zloupotrbom prava sloboda misljenja i govora, pa tako i otac Novaka Djokovica. Pa onda kako kaze DanteDMC bilo ko pod pravom slobode misljenja i govora, da bilo ko moze reci da ondasnja Nazi Njemacka nije napravila genocid na Jevreijima, hajde Dante molimte sjasi, svako moze koristiti slobodu misljenja i govora ali nemoj tu slobodu zloupotrebiti. Samo glupog Bosnjaka bez svoga "JA" i ponosa cetalj moze uvijek ebati, najveci je neprijatelj Bosnjaku sto uvijek zaboravlja ona zla kroz historiju koj su se desavala, izgeda se i dalje nastavlja tako. Da Novak ima imalo pameti nikada vise ne bi otisao u Visoko zbog izjave svoga oca, nazalost ne kaze se slucajno "Kakav otac, takav i sin" dakle i Nopvak Djokovic je takav, samo sto to ne izjasnjava javno.
DanteDMC
@Nogometas svako ima pravo na slobodu mišljenja i govora, to uključuje i negiranje bilo čega, ne samo genocida. Skoro pola naše lijepe negira tu istu državu, kao i genocid u Srebrenici, i to je njihovo pravo, ne može im se zbog toga suditi. Nemoj se hvatati te "kakav otac, takav sin", to su gluposti, Nole je u "x" navrata pokazao kakav je čovjek i humanista, bilo putem svoje fondacije, bilo Livno. Prema tome treba da ustaneš prije nego li spomeneš Noleta.
user1625407435
Savage
Sta lik vraca i koja defanziva to je abnormalno. Bolje je da je prosao ovaj rus umjesto Denisa. Ali i njega bi Nole Piramida ukopao. Bravo i svaka cast.
Rajvosa2019
Razbu imal kakvih novosti? Sta mai ? Kod neme sve po starom , nigdje preko grane i ove godine - uzas - nisam se jos vakcinisao , cekam da vidim radi posljedica . Mali ovaj stariji primio prvu vakcinu prije par sedmica , navalio covjek hoce na ferije / a ja mu 100 puta rekao cekaj malo- kad zove me 2 sedmice poslije da dodjem po njega na posao , povracao krv / ja sa njim u hitnu- supljak kazu radi red bulla i gaziranih pica - ja se samo odvalio smijati i poslao ih u 3.p.m i 2 dana poslije krvario u ustima- nigdje rane Ni bilo cega?? Sad se smirilo normala, sreca nije otisao po drugu dozu. Jesil ti primio bocu? Vozdrica buraz
Manager
Dobro.. neka je :) ne morate se derat :D
Bajernovac
ili je Nole prejak ili su ostali papci toliko losi ,,nema vise pravih tenisera tanko ,tanko,,,Sampras,Agasi ,,Becker,,,,bilo je njih jos sigurno 10 ili vise koji su bili top 10 zadnjih 25 godina,,,danas je slabo ,,,
19zfc21
Ovo prvo majstore
Svojprisebi
Nole je masina ljudina srbenda i prijatelj svih dobrih ljudi
Alaga
Samkodk
A odigrao je jedan los metch i to na misice tako reci ali dovoljno da ga unisti a kako li tek igra nole kad je pravi to cete vidjeti u nedelju u finalu.
19zfc21
Malmi_Suomi
PIRAMIDE " rade" Noleta.
Neddim1
Kakva mentalna snaga. Sampion pravi.
Samo_nebo_je_granica
Kapa dole majstore...
user1599438591
Svaka cast doktore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.