11

Komentari (11)

Juninho
Trebao se samo iskenjat dobro na aerodromu i otić nazad u Srbiju i svaki slijedeći put kad dođe vrijeme za turnir u Australiji da kaže kako mu se riga i da zbog toga ne može učestvovat
omer
Halo kreteni! Sta je to Australija imala sa vasim bombardovanjem prije 23 godine? Bombardovao vas je NATO, a Australci s tim nemaju nista. A to bombardovanje ste i zasluzili kad se sjetimo svih vasih zala iz 90tih godina proslog vijeka, pocev od vase agresije na Hrvatsku, zatim na BiH, a na kraju ste pocinili i zlocine nad Albancima na Kosovu. Da imate imalo pameti, sutili biste o tome.
emanuelmacron
Pa imali oko da vas voli,zbog drzave kakva jeste,pate pošteni,sto Djole stvarno jest.
AlphaStrong
Koba84
Nemojte se cudit kad vam helikopteri dolete iznad smrdije da vas malo rasture.
Koba84
To je udar na civile u Srbiji ovo treba samo lagano sve na goli otok. Cuj napadas ambasadu a sto niste amere napali da vas pobiju u vasoj zemlji.
Soni
Ma bravo ovakvim primjerom moze svijet bolje da upozna s kim ima posla.
Husrefbeg22
hajvani ostaju hajvani. odluka je potpuno ispravna. za sve vaze isti zakoni, to je i u Povelji UN, ne smije se praviti razlika medu ljudima. Ko j eon da bude izuzetak??? Napolje.
Mele
Navijačima Novaka Đokovića je itekako teško pala odluka da se najboljem teniseru današnjice zabrani ulazak u Srbiju. Pa dragi novinaru, procitaj tekst , prije objave...
rocccavela
pa to nas Admin pise, ne moras ni pogledati ko je autor, zna se.
user1571956549
Opet srbi ugrozeni hehehe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti