40

Komentari (40)

Realno01
Sreća Noletova pa u zalasku karijere ima ovakvu "konkurenciju" ako se tako može i nazvati jer ovo što mu se suprostavlja je za plakati.
user71215
Nisam Noletov fan, ni blizu. Ali u finalu je igrao protiv, pored njega, najboljeg tenisera na svijetu na tvrdoj podlozi, koji ga je pomeo u finalu prije 2 godine na istom terenu. Povrh toga, bio je mladji. Isto tako, nije ni daleko od istine da je put do finala bio relativno lagan za njega, ali ne i finale.
Realno01
Pročitaj ponovo komentar,kažem u zalasku karijere.Novak u svojim najjačim godinama bi protiv ovih igrao sa 50% snage.Mogu mu sada parirati jer su ga godine stigle ali je ipak daleko najbolji.
green_dragon
Al sto se nakotilo svih srba na baterije na portalu...da Bog sacuva
HamzaVojvoda
manjina si od****us
green_dragon
Javio se prvi srbin na BATERIJE....de nam malo dokumente pokazi....hahahahahahajajajahajaja....krme lojavo
Bajernovac
On je majstor al imao je put do finala nikad laksi
Zax
Bravo Nole najaci na svjetu,jedini istinski sampion
user1676286668
Koga zanimaju ove vijesti o ovom chetniku i biljojedu....sport ba a vazda o srbadiji pišu gasi ovo ave
Aleksandar1976
****ga nemoj čitati juče si imao samo Srbiju da gledaš čitav dan gdje god prebacis Srbin na tv
HamzaVojvoda
nema vas nidje ebo ti pas mater koga ce drugog prikazivat onda idi igraj ti mamlazu
user1676286668
Jel to tvoja mati bolesna pa nije joj do jbacine....ima.ljepsih vijetai od ovog nacionaliste a ti si bosanac nisi ti nikakav srbin osim što si nepismen i smrdis....
kameni_grad
Mora pisati o potomcima svojim,ipak smo mi uspjesan narod a vi jad
user1676286668
Vi nikad niste niti ćete kad biti uspješan narod možda što se tiče genocida i tako tih stvari...ali čega se pametan stidi budala se ponosi...a jedina jad ste vi Bošnjaci koji se smatraju Srbima a u Srbiji ste samo još jedan Bosanac kad odete tamo...još imate papire i pasose sa zastavama Bosne i Hercegovine....
Kad se genetski izmjesa Albanski i Srpski DNK onda dobijes dobrog sportasa, kao sto je ovaj Novak Djokaj ili Novak Djokovic. posto ga slave u Srbiji isto tako trebali bi ga slaviti u Kosovu i Albaniji. Sledece godine otavara se teniski turnir Albanija Open u Tirani.
matijaslesor
Hahaahaha cime se ti bavis da mi je znati… i otkud ti to da Novak ima bilo kakve veze sa Albanijom. Otac mu Srdjan a Srdjanovi roditelji Stanka i Vladimir preselili iz Niksica na Kosovo..
antiTrojkas
Matijaskesor-ma vi SVE znate.Vama ni nebo nije granica!Novak ima Albanske krvi,DA!Ali to je bilo"davno" ,ima preko 50 godina.Znaci za Srbe je to "davno".Ali nije davno ako je tamo neka Srbkinja dala pic** nekom Turskom agi,za komad zemlje ,pa mu rodila nasljednike I sada,500 godina iza,nasljednici te neke babe trebaju da se vrate"u veru pradedova".Po cemu??I nakon 500 godina!?Naravno,po VAMA.A Novakova(ja cetaljima ne tepam i meni nije "Nole" kao ovim komunjarskim bijednicima sa SS BA) krv je polualbanska.I trebace VJEKOVI da mu krv postane barem 51%"srbska",jer se geni ne mjenjaju tako lahko . Zato preko 92% Srba ima Turske gene i dan danas,500 godina poslije...tako da ce i Novak jos dugo biti polualbanac .Nista nova za ljude kojima LAZ nije osnovna drzavno-drudtvena karakteristika.
Raduj se Bosno i Hercegovino: Lana Pudar osvojila još jedno zlato na svjetskom prvenstvu. Dosad je Lana uspjela osvojiti tri medalje na prvenstvu svijeta za juniore u Izraelu, i to zlato na 200 metara delfin {svjetski rekord}, zlato na 100 metara delfin i srebro na 50 metara delfin. Bravo Lana, najbolji sportski ambasador i ponos Bosne i Hercegovine.
kameni_grad
Ne brini se i Lana ce uskoro plivati za Srbiju
kameni_grad - Moze ona plivati za koga hoce ali za Srbiju nece nikada to ti garantujem 1000%
Drakula
Koliko je placa drzava trebala bi otici odma predstavljat drugu zemlju.
HamzaVojvoda
hoce ako Bog da hoce Srpkinja nasa Lana
To Lana Pudar ponos Bosne i Hercegovine, nijedna plivacica u regionu bivse Jugoslavije nije osvojila toliko medalja i obrila toliko rekorda kao Lana.
HamzaVojvoda
Nole care legendo covece brate moj srbine svaka ti cast samo zao jos i kosarkasi da su uboli....al ima novih prilika odbojkasi su vec u cetvrt finalu idemo SRBIJA ZAUVEK
HamzaVojvoda - Ako si ti Hamza onda sam ja Lorens od Arabije ili mozda sam ja Milos Obilic, iza Hamze krije se neki Nikola, Marko, Janko, Slavko, Stanisa, Aleksandar, Miroslav, Mirko itd. Novak Dkjokovic nije Srbin on je Albanac, njegov otac Srdjan je iz mjesovitog braka, otac mu je bio Albanac katolik a majka Srpkinja, dakle Novak je Srbin koliko sam i ja Skotlandjanin. mnogi Albanci katolici zenili sa zenama iz Srbije sledece koljeno njihova djeca se izjasanjavaju Srbima i ne govore Albanski jezik. To Novak Djokaj ponos Albanaca. Ja sam licno poznavao neke Albance katolike koji su bili ozenjeni zenama iz Srbije i sada se njihova djeca izjasnjavaju kao Srbi.
Aspirator
isplati li se biti ovoliko glup?
matijaslesor
Otac Srdjanov je Vladimir a on je iz Niksica dje je Novak prije par godina sagradio Crkvu na Jesenovo Polje. Tamo i dalje zive Djokovici. Nikad nikakve veze ni sa Albanijom ni sa katolicima nijesu imali. Ali tebi je sigurno zivot zanimljiv kad pokusavas podcijeniti ime Novaka Djokovica najveceg sportiste svih vremena
user1676286668
Oooo Hamza stari Bosanac sa pasosm Bosne i Hercegovine i svim ostalim dokumentima cezne da bude srbin ali ga jebu papiri.....
Ecosport
Definitivno najbolji svih vremena. Bio je u maloj krizi večeras u drugom setu, ali je to predvladao i dobio taj užasno važan set. Treći je odradio na iskustvo i to je to. Strašan. Svaka mu čast.
zure28
Najbolji ikada.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti