Novak Đoković se nije ni oznojio na terenu, a zatim su počele scene pored njega

Nevjerovatni Nole

Novak Đoković se nije ni oznojio na terenu, a zatim su počele scene pored njega

Midhat Šljivak

Novak Đoković plasirao se u osminu finala ATP Mastersa u Parizu nakon što je danas lagano s 2:0 (6:3, 6:2) savladao Argentinca Tomasa Martina Etcheverryja. O meču kojeg je odigrao ne govori se kao o njegovim potezima nakon njega kada je odradio zanimljive scene na terenu.

Tomas Martin Etcheverry nije bio dostojan rival Novaku Đokoviću u Parizu. Srbijanski teniser je slavio sa 6:3 i 6:2 u setovima i ostvario je plasman u osminu finala.

Đoković se na terenu praktički nije ni oznojio, da bi nakon meča napravio show za publiku u Parizu kako bi im dao dodatnu zabavu.

Vidio je Nole da ga kamera prikazuje na velikom ekranu, kako je bio bez majice, odlučio je 'napumpati' mišiće i zatim je i odglumio kako i putem palca pumpa mišiće.

Oglasi

Publika je ovaj njegov nastup ispratila ovacijama, a Nole je još jednom pokazao da je vjerovatno najveći zabavljač u svijetu tenisa.

Ovakve stvarni njemu nisu nepoznanica. On je često u prošlosti imitirao kolege, a to su najčešće bili Rafael Nadal i Maria Sharapova.

Đoković put na Mastersu u Parizu nastavlja već sutra. Novi rival mu je Nizozemac Tallon Griekspoor i Novak ne bi trebao imati većih problema da se plasira u četvrtfinale.

Put do novog trofeja potpuno mu je otvoren. Danas je ispao Daniil Medvedev, a jučer najveći rival Carlos Alcaraz, pa je Đokoviću borba za tron u Parizu poprilično olakšana.

Podsjetimo, ove godine je Novak postao apsolutni rekorder po broju Grand Slam titula (24) i zaista je teško vjerovati da će ga neko uspjeti dostići u narednih nekoliko decenija.

Top Komentari

Marro
Lik pokušava na sve načine da bude smiješan i simpatičan ali ne uspjeva nikako jer se vidi da sve radi na silu narod to vidi širom svijeta i zato ga ne vole
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi