'Veseli se srpski rode', pa kolo samo za Novaka i društvo - Nestvarne scene iz Australije

Đoković i ekipa imali vrhunski doček

'Veseli se srpski rode', pa kolo samo za Novaka i društvo - Nestvarne scene iz Australije

Midhat Šljivak

Novak Đoković će kao i većinu prethodnih, novu tenisku sezonu početi u Australiji. Nole je s reprezentacijom Srbije trenutno u Perthu, gdje se igra United Cup. Srpska zejednica im je priredila spektakularan doček.

Novak Đoković je na nevjerovatan način dočekan u australijskom gradu Perthu. Srpska zajednica iz ovog grada je pred početak United Cupa pripremila poseban program za Novaka i ekipu.

Ulice Pertha ispunjene su Srbima koji su došli pozdraviti Đokovića i ostale reprezentativce. Oni su im zahvalni na svemu, a Đoković im se obratio.

"Hvala vam svima, hvala djeci, nadam se da ćete uživati i da ćemo donijeti pobjedu Srbiji", poručio je Novak Đoković.

Oglasi

Kolo na ulici bilo je neizbježno, a djeca su izvela poznatu pjesmu 'Veseli se srpski rode' koja je nedavno tokom finala Davis Cupa u Torinu izazvala dosta prašine.

Tada su reakcije bile žestoke jer je ta pjesma najavljivala Davis Cup reprezentaciju Srbije. Najžešće su stigle s Kosova i Crne Gore jer ova pjesma govori o aneksiji ovih država.

Novak deklasirao Kineza za nešto više od sat vremena

Novak Đoković lagano je stigao do pobjede protiv 58. tenisera svijeta Zhizhen Zhanga. Bilo je 6:3 i 6:2.

Dominirao je srpski teniser u ovom meču. Imao je sigurnu igru na servisu i gotovo svaku šansu za break je iskoristio.

U prvom setu je protivniku uzeo servis u šestom gemu. Lagano je potom odservirao za 6:3 za samo 35 minuta na terenu.

Drugi set je bio još lakši za Novaka. Dvije break lopte, potpuna kontrola meča i 6:2 za 39 minuta, te konačna pobjeda od 2:0.

Kinezi su uzvratili laganom pobjedom Qinwen Zheng od 2:0 (6:4, 6:2) nad ove godine skromnom Olgom Danilović.

Top Komentari

Hanibal
cetnicki rod
3 1
AlphaStrong
Smrdska gnjida, bagra i ološ, fujjj
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi