Komentari (13)

Zvornik92
Gdje su sad natpisi novina u Srbiji Novak pobijedio drzavu
Klicko
Jeli traktorom napustio Australiju?
Ode Novaks kući hahaha
Malmi_Suomi
Da se razumijemo SPORTSKI , Novak Đoković sa sportske strane je TITO i numero UNO 1 a druga strana medalje onog njegovog oca i brata a i majke na onoj press konferenciji kako su izgledali i pričali kako TOBOŽE SU SE SVI UROTILI GENERALNO PROTIV SVIH SRBA GDJE NIGDJE VEZE SA VEZOM NIJE BILO. Eh zato ti anti vakceru nazad kući. DEPORTACIJA!!! A DA JE OSTAO IHRAO BI U FINALU JA GARANTUJEM
E.Car
Ma sa te druge strane medalje je i Novak kao čovjek. Kao sportista je odličan ali ovdje je ispao glup.
Malmi_Suomi
@E.Car ispao je glup kao nikad za cijelu svoju karijeru. Gotivim ga kao sportistu samo njega a ne i njegove tj Vučkove. I ne može brate NIKO protiv države gdje se drže PRAVA I ZAKONA jer nije mu to Balkan jbga.
SeoRusilac
Sretan put nazad, zasluženo si deportovan
user1599438591
@SeoRusilac budalo jedna odvratna,ti ces nesto da pricas,kerino
@user1599438591

Bravo Srđane evo ti banana
Śmeker007
Nemoj vrijedjati kerove molim te, PSI su najbolji drugovi od covjeka..!
Malmi_Suomi
@user1599438591 TVOJ NOLE DEPORTACIJA KUCI I ŠTA ĆEŠ SADA.
Hajte svi na ulice i tvrdite da je ovo sve upereno protiv svih srba . Vi ste nebeski narod vaš je vazduh vas je svemir vaše je jbt sve.
Hahahaha
Sarajevski_Marlboro
Idi kod Milomira Marića i povedi sa sobom onog odvratnog Osmanagića i onog pedeřa Vučića.
miki30
Racku nas zaboli što si razočaran!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.