Ni Rade Krunić nije ostao imun na pobjedu Novaka Đokovića, story na Instagramu sve rekao

Odlučio da se oglasi

Ni Rade Krunić nije ostao imun na pobjedu Novaka Đokovića, story na Instagramu sve rekao

Endin Čaušević

Dok svi čekaju da Rade Krunić odluči da li će ostati u Milanu ili karijeru nastaviti u Fenerbahčeu bh. reprezentativac je privukao dosta pažnje fotografijom i porukom koju je objavio na Instagramu jer nije ostao imun na ono što je sinoć napravio Novak Đoković.

Krunić je već nekoliko sedmica u centru pažnje zbog špekulacija da bi mogao napustiti Milan i karijeru nastaviti u Fenerbahčeu koji je slao već nekoliko ponuda za bh. reprezentativca, ali dogovora još uvijek nema.

Dok se čeka da se donese odluka da li ćemo Krunića u idućoj sezoni gledati u dresu Milana ili Fenera iskusni defanzivac se ponovo našao u centru pažnje, ali ovaj put ne zbog fudbala već zbog tenisa.

Naime, Krunić je bio jedan u nizu fanova koji su sinoć pratili fantastičan okršaj Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza u finalu Mastersa u Cincinnatiju, a nakon velike borbe pobjedu je odnio teniser iz Srbije.

Đoković je uspio da napravi fantastičan preokret i u maratonskom meču na kraju je slavio sa 2:1 u setovima i došao do 39. titule na Mastersima.

Oglasi

Mnogi su oduševljeno komentarisali novi uspjeh Đokovića i čestitali mu na tituli u Cincinnatiju, a to je jutros na Instagramu uradio i Krunić koji ne krije da je veliki fan jednog od najboljih tenisera svih vremena.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine objavio je Đokovićevu fotografiju na storyju uz kratku poruku i jasnu poruku da je on najboljih ikad u tom sportu.

Opis nije dostupan.

Đoković se tako nakon više od dvije godine i zabrane igranja vratio u Sjedinjene Američke Države i ponovo je pokazao o kakvom majstoru se radi.

No, jasno je da je turnir u Cincinnatiju samo zagrijavanje za ono što ubrzo slijedi, a to je US Open gdje će se Đoković boriti za novu Grand Slam titulu. Već sada se zna da će mu i u New Yorku glavni konkurent biti upravo Alcaraz.

Top Komentari

HamzaVojvoda
Tako je Rade tebra. Nole Majstore Nole Majstore
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti