Prljava igra Milana oko transfera Krunića, ali sada je prekasno za sve

Kasno su se sjetili

Prljava igra Milana oko transfera Krunića, ali sada je prekasno za sve

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Rade Krunić nalazi se u dosta konfuznoj situaciji pred početak sezone u Seriji A jer je Milan odbio ponudu Fenerbahčea, ali su se na San Siru u međuvremenu predomislili i ponovo su kontaktirali turskog velikana, no s drugačijim uslovima.

Već sedmica se špekuliše oko mogućeg transfera Krunića iz Milana u Fenerbahče i iako se prije nekoliko dana činilo da je sve riješeno na kraju su čelnici Rossonera napravili neočekivan potez.

Milan je stopirao Krunićev odlazak u Fener nakon što je Stefano Pioli navodno izrazio želju da bh. veznjak ostane na San Siru, no kako stvari stoje konačno su donijeli odluku.

Calciomercato piše da su u Milanu odlučili da prodaju Krunića, ali da pokušaju dobiti više novca nego što je Fenerbahče prvobitno nudio.

Fenerbahče i Milan su imali dogovor da Krunićev transfer iznosi deset miliona eura, ali Rossoneri sada imaju drugačije uslove.

Oglasi

Čelnicima Fenera poručili su da Krunića mogu dobiti ako ponude više novca, a navodno ukoliko dođe do transfera visina obeštećenja bi mogla iznositi negdje između 12 i 15 miliona eura.

Prva ponuda početkom ljeta bila je četiri miliona eura i kasnije je narasla na deset, ali sada u Milanu traže još više novca. Svjesni su da Pioli ostaje bez bitnog kotačića u veznom redu i to Fenerbahčeu žele dati do znanja i izvući što više novca.

Također, pokušavaju iskoristiti činjenicu da je Fenerbahče pokazao veliki interes za bh. reprezentativca, no čini se da bi za Milan moglo biti prekasno i da im ta prljava igra oko izvlačenja što više novca neće uspjeti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu Fener je doveo Freda iz Manchester Uniteda i zbog toga bi mogli odustati od Krunića. Bilo kako bilo za bh. veznjaka sigurno je najbitnije da se saga konačno završi kako bi se mogao fokusirati na novu sezonu.

Pioli priželjkuje Krunićev ostanak, a čini se da je i sam igrač odustao od odlaska u Fenerbahče i pored činjenice da mu nude duplo veću platu. Shvatio je koliko ga Pioli cijeni i ne želi pod svaku cijenu da mijenja klub.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

semirM
Uz svo duzno postovanje prema Feneru ali Milan je Milan
0 0
user1676228905
Pa sto je po vama ovo prljava igra Milana pa Krunic ima ugovor još dvije godine sa Milanom najbolje bi po vama u redakci koja ove bljuvotine piše da ga pustimo đaba ili za jedno dva milo eura.Ljudi ima tako tržišta Milan ga dobro iz Empolija za 8 milina eura a sad Turci daju 4 milina malo bezobrazan članak i nekorektan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi