Teniske ljepotice uhvaćene u nezgodnoj situaciji: "Čisto da razjasnimo, imamo dečke"

Prijateljice izvan terena

Teniske ljepotice uhvaćene u nezgodnoj situaciji: "Čisto da razjasnimo, imamo dečke"

E. Škorić

Dvije teniske ljepotice Paola Badosa i Arina Sabaljenka privukle su mnogo pažnje zbog jednog poteza na teniskom terenu.

Tokom pripreme za Indian Wells, dvije teniserke i dobre prijateljice su uslikane kako se tapšu po stražnjicama, a Bjeloruskinja se oglasila povodom nastale fotografije.

"Čisto da razjasnimo, imamo dečke", uz smijeh je objavila Sabaljenka, koja je također istakla da je "ljubav u zraku".

Za razliku od nje, Badosa je podijelila post Twitter naloga "Jimmie48 Photography" sa smajlićem kojim iskazuje ljubav Bjeloruskinji.

Inače, obje teniserke spremaju se za nedjelju i početak Indian Wellsa. Sabalenka (24) napravila je veliki Grand Slam proboj na početku ove sezone u Melbourne Parku, kada je u finalu Australian Opena pobijedila Elenu Rybakinu.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CojbAl6ja8-/[/instagram]

Prošle godine je imala jako teške periode jer joj servis nije dobro funkcionisao i to je negativno utjecalo na njene rezultate.

No, kakva već jeste, uporna Sabaljenka nije htjela odustati, već je naporno radila da popravi stvari i najzad uspjela u tome. Nakon što je osvojila svoj prvi Grand Slam turnir, upravo je Badosa rekla da je njena dobra prijateljica definitivno zaslužila takav uspjeh.

“Kao što ona uvijek kaže, mi smo srodne duše. Mislim da smo vrlo slične ličnosti i jako joj se divim. Ona je borac i prošla je kroz puno teških trenutaka i uvijek se bori, bez obzira na sve. Svi se sjećamo kako je prošle godine u Australiji počela sa servisom i pokušavala je i pokušavala i nikada nije odustajala, i imala je nevjerojatnu nagradu", kazala je Španjolka, dodavši:

"Znam da je za nju to bilo jako važno i to je ostvarenje sna. I bila sam jako sretna jer smo jako bliski i mnogo vremena smo zajedno. Mislim da ona to u potpunosti zaslužuje".

Badosa se jasno nada da će isama u budućnosti osvojiti Grand Slam naslov. Ona je trenutno 22. igračica svijeta, dok se Bjeloruskinja nalazi na drugom mjestu i smatra se jednom od favoritkinja na Indian Wellsu.

Top Komentari

rl9_barca
Definitivno iz vrha zenskog tenisa dvije najljepse,najatraktivnije damee.. Ova sabalenka je cudesno jaka cura,a badosa prava dama
1 1
HarisADP
Svaka čast degenericima koji su vasi momci, koji mogu jbt ovako muskobanjaste zene. Fuj po sto puta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi