Seljački ispadi Saše Ćurčića na Wimbledonu: "Sad ću da mu nalupam šamare"

Bivši fudbaler ismijavao slavnog tenisera

Seljački ispadi Saše Ćurčića na Wimbledonu: "Sad ću da mu nalupam šamare"

Midhat Šljivak

Nekadašnji srpski fudbaler Saša Ćurčić imao je izuzetno seljački ispad na Wimbledonu, a žrtva mu je bio čuveni švedski teniser Mats Wilander kojem je poručio da će mu 'nalupati šamare'.

Saša Ćurčić nekada je bio zaista vrhunski fudbaler. Ipak, razvratan život, ljubav prema alkoholu i razbacivanje novca koštali su ga karijere, pa se iz Engleske vratio u Srbiju bez ičega.

Na veliku scenu se vratio pobjedom u Velikom bratu. Uzeo je finu cifru s kojom je krenuo ispočetka, ali primitivizam kojeg je isticao tokom 90-ih godina na engleskim ulicama nikad neće izaći iz njega.

On je tako na Wimbledonu imao seljački ispad prema legendarnom teniseru Matsu Wilanderu. 'Upao' je pred uključenje Wilandera u TV program, hvalio se kako je najbolji srpski fudbaler, ali je slavnom teniseru poručio kako će mu 'nalupati šamare'.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CuowQTNIKQ1/[/instagram]

Oglasi

"Jao, jao na koga sam naletio. Mats Wilander", vikao je Ćurčić i zatim se obratio nekadašnjem teniseru,

"Srbija, Srbija. Ja sam najbolji fudbaler iz Srbije, ja sam srpski novak Đoković u fudbalu", govorio je Ćurčić i jasno je bilo vidljivo kako je Wilanderu bilo izuzetno neugodno.

"Bum. Sad ću da mu nalupam šamare. Pa, gdje na tebe da naletim", vikao je Ćurčić.

Popularni Đani je živio zaista luđački život. Kroz centar Beograda je vozio traktor, skakao je po krovu svog Mercedesa, plesao go po ulicama...

Bio je veliki majstor, ali žene i alkohol su ga koštali velike karijere u kojoj je igrao za OFK Beograd, Partizan, Bolton, Aston Villu, Crystal Palace, MetroStars i Motherwell..

Tvrdi da je spavao s brojnim poznatim ženama među kojima su Naomi Campbell, Carmen Electra... Jedna rečenica iz njegove autobiografske knjige mu najbolje opisuje karijeru.

"Sav zarađeni novac u fudbalu sam potrošio na drogu, prostitutke i alkohol. Bio sam na ulici, bio sam skitnica i mjesec dana se nisam kupao...", naveo je on.

Top Komentari

StarMoVe
Koji srpski ljakse!
5 0
MaDaj
Neznam ko je veći divljak ovaj “novinar” ili ovaj o kome je članak napisan
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti