Mnogi Hrvati u čudu koji Bosanac svim srcem navija za Barakude, njegova majica u centru pažnje

Tokom finala Evropskog prvenstva u vaterpolu

Mnogi Hrvati u čudu koji Bosanac svim srcem navija za Barakude, njegova majica u centru pažnje

Admin Čaušević

Tribine bazena Mladost su prepune navijača Hrvatske, a svi su ujedinjeni u istom, a to je da Barakude osvoje titulu prvaka Evrope u vaterpolu. Međutim, umjesto slavlja na kraju meča je uslijedio hladan tuš za mnoge, uključujući i jednog do najpoznatijih Bosanaca i Hercegovaca. 

Među brojnim poznatim licima jedno je privuklo posebnu pažnju. U pitanju je jedan od najpozantijih bh. glumaca - Emir Hadžihafizbegović.

Hadžihafizbegovića koji godinama radi u Zagrebu kamer su snimile u trećoj četvrtini, a posebnu pažnju je privukla njegova majica.

Naime, rođeni Tuzlak je nosio crvenu majicu sa likom čuvenog hrvatskog boksea Mate Parlova uz ispisan autograf pokojnog poluteškaša.

Emir Hadžihafizbegović strastveno navijao za Barakude

Nema sumnje da će pojava Hadžihafizbegovića i strastveno navijanje za Hrvatsku tokom finala Evropskog prvenstva izazvati određen komentere u regionu.

Inače, Barakude su bile jako blizu osvajanja titule prvaka Starog kontinenta, ali su na kraju odigrali poprilično lošu završnicu.

Oglasi

U posljednjih nekoliko minuta su ušli sa dva gola prdnosti (10:8), međutim ispustili su dobiveno te su izgubili sa 11:8.

Pobjednika je odlučio nevjerovatan gol Granadosa koji je šaubom u posljednjom minuti zabio za vodstvo Crvene furije.

Inače, za Španiju je ovo bila prva titula prvaka Evrope, a sa druge strane za Hrvatsku bolan poraz pogotovo jer je stigao pred domaćom publikom.

Barakude su igrale fantastičan turnir, bili su na korak velikog dostignuća, imali su prednost praktično cijelog meča, ali su se na kraju morali zadovoljiti srebrom.

Top Komentari

Chesa
Radi u Hrvatskoj i navija za istu. Sasvim ok.
3 0
BosanskaSvedska
Zaluto, poso u wc!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi