Ponos BiH: Srbijanski komentator u čudu kada je vidio šta je uradila Elvedina Muzaferija!

Nije mogao sakriti oduševljenje

Ponos BiH: Srbijanski komentator u čudu kada je vidio šta je uradila Elvedina Muzaferija!

Endin Čaušević

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija oduševila je današnji nastupom na spustu utrke Svjetskog kupa u Crans Montani, a nakon njenog nastupa i komentator je bio u delirijumu.

U Crans Montani održava se trenutno utrka Svjetskog kupa u spustu u kojem je fantastičan nastup imala naša Elvedina Muzaferija koja je svojim rezultatom sve ostavila u čudu.

Muzaferija je imala startni broj 28, ali je oduševila sve svojim skijanjem danas nakon kojeg je došla do četvrte pozicije i 11 stotinki je nedostajalo da bude na podijumu.

Fantastična Elvedina vozila je danas u vremenu 1:28.06, te je imala 1.22 sekundi zaostatka za Martom Bassino koja je trenutno vodeća.

Zbog sjajnog nastupa Muzaferije i komentator na Eurosportu ostao je u čudu i nije mogao da sakrije svoje oduševljenje kada je vidio kakav rezultat je nakon svoje vožnje ostvarila skijašica iz Bosne i Hercegovine.

Oglasi

I Elvedina je bila oduševljena kada je vidjela da je na četvrtom mjestu i smiješi joj se još jedan nevjerovatan rezultat.

"O moj Bože", uzvikivala je Elvedina kada je vidjela na kojoj se poziciji nalazi nakon briljantne vožnje.

Nevjerovatan nastup naše Elvedine u današnjoj utrci u Crans Montani možete POGLEDATI OVDJE.

Inače, do kraja utrke ostalo je još da vidimo 13 skijašica, a Elvedina se i dalje nalazi na četvrtoj poziciji ukupnog poretka.

Top Komentari

starmac
Svaka čast!
3 0
CeZenicaLik
Jel komentator vozio ili Elvedina da se paznja jednom komentatoru posvecuje
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti