14

Komentari (14)

Prazina
A prije samostalnosti je bilo ovakvih ili boljih rezultata?? Pitam samo?
Nama je i bod uspjeh :( Sretno dalje Elvedina, da budu jos bolji rezultati!
Alen23
Za Bosnu je ovo istorija razumijemo vas hahahaha
miki30
Glup si momak, idi hejtati na VAŠEM portalu!
karlhajncbrazzzo
Pričajte vi šta god hoćete, ali trenutno u regionu nema bolje skijašice od naše Elvedine. A mnogi vole skijanje…
Prazina
U kojem regionu? Od Kaknja do Zenice sigurno nema, slažem se. U Hrvatskoj imaš 2 jače skijašice trenutno plus mnogo mladih cura, a o Sloveniji nema šta da govorimo.
Hehehehrvtbr
@Prazina navedi imena kad sereš?
King_Kenny
...treba organizovati docek,ovakav vrhunski rezultat to zasluzuje,jer ako cemo realno,ne osvaja se svaki dan 18. mjesto...svima je cilj da budu 18.,tako da je to jako tesko.
capslockenter
Da te hoće banovat odavde...
King_Kenny
Prijava od strane admina:Trolovanje nije dozvoljeno u komentarima na SportSport.ba ...brisem nalog,necu vam vise nabijati klikove,j*bite se...cuj trolovanje.
miki30
Ja neznam momak da li se ti razumiješ u ovaj sport. Ovo je itekako rezultat za pohvaliti. Uslovi nikakvi, startni broj 51, svako ko malo prati skijanje zna šta znači sa tako visokim brojem upasti uopšte u poene. Al haj, bitno je šta bilo napisati, hejtati. Al od tebe smo to navikli.
King_Kenny
@capslockenter ...nema potrebe,evo odjavljujem se i necu vise komentarisati na ovom smrdljivom portalu...cuj ja trolujem,nikad me niko tako nije uvrijedio...zbogom svima,necete vise citati moje divne komentare.
Hehehehrvtbr
@King_Kenny Opet ti kad je bila 32 srao sad kada je Historija napravljena opet sereš.Pa uzmi pojam 18 na svijetu sta je to.Razmisli.
NKZ1922
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.