Pogledajte sjajan nastup Elvedine Muzaferije i detalj iz daleke Norveške koji budi ponos!

Zastave BiH i na dalekom sjeveru Evrope

Pogledajte sjajan nastup Elvedine Muzaferije i detalj iz daleke Norveške koji budi ponos!

E. Čaušević

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija i danas je ponovo oduševila svojim nastupom u superveleslalomu u norveškom Kvitfjellu gdje se trenutno nalazi na devetoj poziciji.

Muzaferija se ove sezone nalazi u životnoj formi što je demonstrirala danas u Noveškoj.

Naša skijašica je imala startni broj 25, te je nakon odlične vožnje na kraju došla do osme pozicije što je zaista odličan rezultat.

Muzaferija je do cilja stigla u vremenu 1:34.61 i bilo joj je to dovoljno za osmo mjesto, no nažalost jedna od skijašica ju je uspjela nadmašiti i pomjeriti na devetu poziciju.

Fantastično izdanje naše skijašice u današnjoj utrci superveleslaloma možete POGLEDATI OVDJE.

Trenutno je vodeća švicarska skijašica Lara Gut-Behrami s vremenom 1:33.52, a iza nje se nalaze Cornelia Huetter i Mirjam Puchner.

Također, treba istaći da je Muzaferija imala i podršku s tribina jer se tu moglo vidjeti nekoliko zastava Bosne i Hercegovine što je svakako za svaku pohvalu.

Top Komentari

stranputica
A šta reći nego odlično! Šteta za onu grešku na sredini staze kad se zamalo nije zabila u zastavicu, tu je izgubila barem pola sekunde. Sve ostalo je bilo na svjetskom nivou. BRAVO!!!
5 1
konjnakvadrat
Ja mislio prva
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi