Srbija ili Rusija?

Zanimljiva scena u Pjončangu

Srbija ili Rusija?

Edmir Škorić

Zimske olimpijske igre svečano su otvorene danas u južnokorejskom Pjončangu.

Korejci su se potrudili da naprave veličanstvenu ceremoniju i u narednim danima svi će gledati prema Južnoj Koreji, gdje će nastupiti 92 nacionalna komiteta u 15 sportova na 102 takmičenja.

Zanimljivo je da su mediji u Srbiji, koja će imati četvoro predstavnika, zapazili jedan neobičan detalj prilikom današnjeg predstavljanja.

Naime, zapazili su da su svečana odijela srbijanskog tima u bojama Srbije, no boje su bile složene obrnutim redosljedom, pa je izgledalo kao da je u pitanju zastava Rusije.

Radi se o zaista sitnim stvarima, ali to nije promaklo javnosti u Srbiji, pa su uslijedili komentari kako je ipak trebalo posvetiti pažnju i ovom detalju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti