Situacija u Caterhamu sve teža

Pirelli neće dostaviti gume ako ne izmire dugove

Situacija u Caterhamu sve teža

Ekipa Caterhama se nalazi na rubu propasti. Kakva je situacija u ovoj ekipi najbolje potvrđuje podatak da Pirelli šalje posljednja upozorenja pred VN Japana zbog neplaćenih guma.

U sličnoj situaciji Caterham je bio pred utrku za VN Velike Britanije, ali je u posljednjem trenutku situacija sređena. Upravo zbog ovakve situacije, ekipu Caterhama je napustio Christijan Albers. Čak se u špekulacijama ide toliko daleko da pojedini izvori tvrde kako ova ekipa neće prvenstvo niti završiti.

" Vjerujem da ekipa nije bila spremna za Silverstone. Nakon dolaska novih vlasnika imali smo velikih problema, naslijedili smo situaciju koja je više nego kritična. To je istina " kaže jedan od šefova Mafredi Ravetto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti