Admir Adžem nakon osvajanja titule

Adžem: Moji momci su zaslužili titulu

Admir Adžem je osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine sa kadetima FK Željezničar. To je veliki uspjeh za mladog stručnjaka koji nije krio svoje zadovoljstvo:

"Momci su odigrali odlično pogotovo prvo poluvrijeme gdje su nadigrali protivnika u svim elementima igre. Cijelu sezonu pokazujemo da smo najbolja ekipa i osvojili smo matematički titulu dva kola prije kraja. Sada je vrijeme za slavlje."

Na naše pitanja o njegovom eventualnom angažmanu za šefa stručnog štaba prvog tima Željezničara, Adžem je bio kratak i zagonetan:

"Imam još dva kola sa kadetskom selekcijom pa ćemo vidjeti."

Pohvalama se pridružio i Haris Alihodžić koji je naglasio da se u Željinim mladim selekcijama radi izuzetno kvalitetno.

"Ja bih čestitao Admiru Adžemu i kadetskoj selekciji na prvom mjestu, zasluženo osvojenom. Sve naše selekcije su na prvom mjestu i tu se vidi naš kvalitetan rad."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.